Spor
  • 12.5.2022 11:16

Alexander Sörloth için yapılan teklif ortaya çıktı

Trabzonspor'dan gittiği Leipzig'de tutunamayan ve Real Sociedad'a kiralanan Alexander Sörloth ile ilgili son dakika transfer haberleri geliyor. Beşiktaş'ın Norveçli yıldıza ve Leipzig'e yaptığı transfer teklifinin detayları belli oldu. Fenerbahçe ve Real Sociedad'ın da istediği golcüye sürpriz bir talip daha çıktı.Beşiktaş, forvet mevkiini emanet etmek istediği Alexander Sörloth için görüşmelerini hızlandırdı.

Siyah-Beyazlılar, kiralık olarak formasını giydiği Real Sociedad ile birlikte Fenerbahçe ve Marsilya'nın da ilgilendiği Norveçli golcünün transferini bir an önce bitirmek istiyor.Beşiktaş, Leipzig'e 6 milyon Euro bonservis bedeli ve sonraki satıştan yüzde 50 pay önermişti.Alman ekibinin, diğer taliplilere göre Beşiktaş'ın teklifine daha sıcak baktığı öğrenildi.

FENERBAHÇE İLE DE GÖRÜŞECEK

Başkan Ahmet Nur Çebi ve ekibinin Ramazan Bayramı öncesi İstanbul'a davet ettiği Sörloth'un menajeri Morten Wivestad, Türkiye'ye geldi ve pazarlıklar başladı.Beşiktaş, sezon başına 2.5 milyon Euro'dan 3 yıllık mukavele yapmayı planlıyor.Görüşme önceliğini Siyah-Beyazlılar'a veren Wivestad'ın, Fenerbahçeli idarecilerle bir araya geleceği belirtildi.

Sörloth transferinin birkaç hafta içerisinde netlik kazanması bekleniyor.26 yaşındaki oyuncu bu sezon Real Sociedad formasıyla 41 maçta 7 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

Alexander Sörloth, 2020 sezonu sonunda Trabzonspor'dan Leipzig'e 20 milyon Euro bedelle transfer olmuştu. (Sabah)

Güncellenme Tarihi : 12.5.2022 11:19

İLGİLİ HABERLER