Gündem
  • 7.8.2018 13:45

Ali Ağaoğlu batıyor mu?

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu başkanı Ali Ağaoğlu, özellikle sosyal medyada gündeme gelen 'Ağaoğlu batıyor' haberlerini ciddiye almadığını belirterek, "Ağaoğlu Şirketler Grubu olarak sermaye açısından Türkiye'nin en güçlü ve köklü kurumlarının başında geliyoruz." dedi. Son dönemde gayrimenkul sektörü ile ilgili çok spekülasyon olduğunu aktaran Aliağaoğlu, haberlerin kasıtlı şekilde olumsuz yapıldığını söyledi.

ali ağaoğlu ile ilgili görsel sonucu

Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, sadece Türkiye'nin değil dünyanın da sıkıntılı bir süreçten geçtiğini belirterek, oturup da "yandık bittik" deme zamanı olmadığını söyledi.

Ä°lgili resim

AĞAOĞLU Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, "Artık her şeyi devletten beklemek mümkün değil. Biz iş adamı olarak üzerimize düşeni yapacağız. İstihdam oluşturmaya devam edeceğiz."    

ali ağaoğlu ile ilgili görsel sonucu

Ali Ağaoğlu, "Avrupa'nın En Büyük Yaşam Projesi" olarak adlandırdığı, Bodrum'da 12 milyon metrekarelik alanda hayata geçirilecek olan Bodrum projesine ilişkin düzenlenen basın toplantında konuştu.    

Ä°lgili resim

Bodrum'da Türkiye'nin parlayan yıldızlarından biri olmaya aday bir projeyi hayata geçireceklerini dile getiren Ağaoğlu, Bodrum'un yazlık yaşam alanı olarak lanse edildiğini, ancak artık bu proje ile Bodrum'un kaderinin değişeceğini söyledi.    

Ağaoğlu, 12 ay yaşamın canlı olduğu bir yaşam alanı tasarladıklarını kaydederek, "Bodrum denilince akla milyon dolarlar, milyon avrolar geliyor. Bodrum sadece  A  gelir grubuna sahip olanların yaşayacağı bir yer gibi lanse ediliyor. Ancak bizim projemiz herkesin ev alabileceği bir proje olacak. Bu projede her kesime hitap edeceğiz Bodrum'da." diye konuştu.    

ali ağaoğlu ile ilgili görsel sonucu

 Şu anda bu işi en iyi bilen uluslararası ve yerel uzmanlarla çalıştıklarını aktaran Ağaoğlu, Bodrum'da kültürüyle, sosyal aktiviteleriyle yaşanacak bir alan planladıklarını aktardı.    

Güncellenme Tarihi : 7.8.2018 13:53

İLGİLİ HABERLER