(gecce)
ALİ ATIF BİR NURGÜL''E FENA KIZDI!

Hızlı Özet
“Nurgül Yeşilçay''ın '''' Onun kızlara düşkünlüğü hekes tarafından bilinirdi'''' açıklaması Ali Atıf Bir''i kızdırdı.”
(gecce)
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

HÜRKUŞ-II envantere giriyor
Türk savunma sanayisinin geliştirdiği HÜRKUŞ-II, Hava Kuvvetleri Komutanlığı envanterine girmeye hazırlanıyor. Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün ile Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Rafet Dalkıran, HÜRKUŞ-II ve HÜRJET'in uçuşlarına katılırken, Görgün HÜRKUŞ-II'nin son testlerinin tamamlandığını ve ilk uçakların kısa süre içinde teslim edileceğini açıkladı.

Mekke'ye İHA'lı saldırıya Türkiye'den tepki: Derhal sona ermeli
Türkiye, Husilerin Mekke’yi hedef alan İHA saldırısı girişimine sert tepki gösterdi. Dışişleri Bakanlığı, saldırıyı kınarken Suudi Arabistan’ın egemenliği ve güvenliğine desteğini yineledi, bölgedeki gerilimin tırmandırılmaması çağrısında bulundu.

CHP’de kongre ve kurultay yolu açıldı? Özgür Özel detayı dikkat çekti
CHP, 38. Olağan Kurultay hakkında verilen mutlak butlan kararına ilişkin temyiz başvurusundan feragat etti. Parti Sözcüsü Müslim Sarı, kararın nedenini açıklarken, sürecin uzamasının yeni kongre ve kurultay takvimini geciktirmemesi için bu adımın atıldığını belirterek, "CHP’nin kongreleri ve kurultayının önünde hiçbir hukuki engel kalmamıştır" dedi.

Bakan Tekin'den muhalefete tepki: Niye elmayla armudu karşılaştırıyorsun?
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, PISA sonuçları üzerinden muhalefetin eğitim eleştirilerine tepki gösterdi. Tekin, "Bana Fransa'daki, İngiltere'deki en iyi, en donanımlı okulun fotoğrafını koyuyor. Bizim de en ücra köşedeki okulumuzun fotoğrafını koyup karşılaştırıyor. Niye elmayla armudu karşılaştırıyorsun?" dedi.