Medya
  • 6.6.2022 22:09

Ali Kırca'nın son hali şok etti

Ünlü spiker Ali Kırca'nın son görüntüsü gündem oldu

ATV'de çalıştığı sırada 5 dakikalık cinsel ilişki görüntülerinin servis edilmesinin ardından meslek hayatını noktalamak zorunda kalan ünlü haber spikeri Ali Kırca, yıllar sonra ortaya çıktı. Kırca'nın bir hayli yaşlandığı görüldü.Türkiye'de bir döneme damga vuran haber spikerleri arasında yer alan Ali Kırca, ATV'de çalıştığı sırada ortaya çıkan 5 dakikalık cinsel ilişki videosu nedeniyle zor günler yaşadı.

Ünlü spiker Ali Kırca'nın son görüntüsü gündem oldu - Sayfa 6

KADININ KİMLİĞİ ORTAYA ÇIKMADI

Ali Kırca, kasette kimliği gizlenen bir kadınla ilişkiye girerken kayda alındı.Görüntülerde yer alan kadının, "Birlikte çektik, görüntülerde yok ama kamerayı düzelttiğimiz anlar bile oldu. Ev değil orası otel odası. İkimizin de içtiği bir geceydi, ben ondan daha sarhoştum. Görüntülerin tamamı 18 dakika" açıklaması magazin gündemine bomba gibi düştü.

Bu olayın ardından Ali Kırca'nın ATV'deki görevi sonlandırıldı.

YILLAR SONRA ORTAYA ÇIKTI

Ünlü spiker Ali Kırca'nın son görüntüsü gündem oldu - Sayfa 8

Uzun süredir ortalıkla görülmeyen 73 yaşındaki Ali Kırca, yıllar sonra yeniden gündem oldu.Kırca'nın yeni fotoğrafında bir hayli yaşlandığı ve yıprandığı görüldü.

ALİM KARACA'YI ZİYARET ETTİ

Ali Kırca'nın gündem olan fotoğrafı, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'yı ziyareti sırasında çekildi. Ali Kırca, Belediye Başkanı Alim Karaca'ya misafirperverliği için teşekkür etti.

İşte Ali Kırca'nın son fotoğrafı:

Ünlü spiker Ali Kırca'nın son görüntüsü gündem oldu - Sayfa 12

Güncellenme Tarihi : 6.6.2022 22:29

İLGİLİ HABERLER