Spor
  • 18.1.2020 10:56

Ali Koç, Comolli'nin 3 yıldızını yolluyor!.. Moses, Zajc ve Kruse

Fenerbahçe'de Comolli'den sonra getirdikleri de postalanıyor..

VICTOR MOSES - INTER 
İtalan menajer Antonio Conte, Chelsea’den eski öğrencisi olan Moses’ı Inter’e götürmek için sezon başında girişimlerde bulundu. Ancak Fenerbahçe ile 1 yıllık daha kiralık kontratı olduğu için amacına ulaşamadı. İtalyan basınına göre Conte, bu transfer döneminde bir kez daha Moses’ın kadroya katılmasını istedi. Sarı-Lacivertliler’in, sakatlığı nedeniyle bir türlü bekleneni veremeyen Nijeryalı’yı göndermeye bu kez sıcak baktığı öne sürüldü.

MIHA ZAJC - BRESCIA

Fenerbahçe'de Miha Zajc ile yollar ayrılıyor. Sloven futbolcunun Brescia’ya transferi artık an meselesi. İtalyan ekibiyle kıran kırana süren pazarlıklarda sona gelindi. Taraflar, 1 milyon Euro’luk kiralama bedeli konusunda anlaştı. Satın alma opsiyonu için İtalan ekibi 3 milyon Euro önerirken, Fenerbahçe 4 milyon Euro istemişti. İki kulübün 3.5 milyon Euro’da el sıkışması ve transferin kısa sürede açıklanması bekleniyor. (Fanatik)

KRUSE GÖNDERİLİYOR

Fenerbahçe'de Comolli'nin istifasının ardından transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken taraftarı şoke edecek bir karar alındı. Sportif direktör Damien Comolli ile yollarını ayıran sarı lacivertlilerde tüm yetki yönetime ve teknik heyete verilmişti. Yaşanan bu gelişmelerin ardından acil durum toplantısı yapan Fenerbahçeli kurmaylar Max Kruse'yi satma kararı aldı. Fenerbahçe’nin yıldızına Arap Yarımadası’ndan teklifler var! 5 milyon Euro’luk öneriyi az bulan yönetim, 7-8 milyon Euro bonservis istiyor. (Sabah)

Güncellenme Tarihi : 18.1.2020 11:08

İLGİLİ HABERLER