Spor
  • 17.5.2021 10:20

Ali Koç Emre Belözoğlu'nu sildi

Sezonu üçüncü bitiren F.Bahçe’de yanıt bekleyen birçok soru var. Belözoğlu’nun teknik direktör olarak geleceği belirsiz... Kulislerde Ali Koç’un Joachim Löw ile anlaşabileceği konuşulmakta.

Camiada öncelikle merak edilen, Başkan Ali Koç’un genel kurulda aday olup olmayacağı... Ardından yapılacak genel kurulla tablo netleşecek. Genel kurul sonrası yeni yönetimin önünde uzun bir’ yapılacaklar’ listesi yer alacak

Sezona flaş transferlerle ve şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak özelikle iç saha kayıpları sonrası ligi üçüncü sırada tamamlayan Fenerbahçe’de bilinmezliklerle dolu bir döneme girildi. 29-30 Mayıs tarihlerinde yapılacağı açıklanan olağan seçimli genel kurulda başkan Ali Koç’un yeniden aday olup olmayacağı sorusunun cevabıyla diğer bilinmeyenlerin karşılığı gelecek. İşte yanıtı beklenen sorular:

YENi YÖNETiMDE KiMLER OLACAK?

Mevcut Başkan Ali Koç yeniden adaylığını koyarsa, aralarında sürpriz isimlerin de olacağı güçlü bir yönetim kuruluyla yola çıkacak. Koç’un bir süredir yeni yönetim kurulu için bazı kilit isimlerle görüşme yapıp nabız yokladığı bilinmekte.

EMRE BELÖZOĞLU TAKIMDA KALACAK MI?

Teknik direktör Emre Belözoğlu’yla devam edilip edilmeyeceği de Ali Koç’a bağlı. Başkan Ali Koç’un ünlü bir teknik adamı seçim vaadi olarak öne çıkartabileceği kulislerde dolaşırken, bu ismin Joachim Löw olduğu yolunda söylentiler mevcut.

MEVCUT iSiMLER iLE DEVAM MI?

Sezon başında transfer edilen Gökhan Gönül’den futbolu bırakması mı bir yıl daha devam etmesi mi isteneceği, ikinci kaleci Harun Tekin’in takımda tutulup tutulmayacağı, sözleşmesi olsa da Caner, Novak, Sadık ile düşünülen planlar da merak ediliyor.

Güncellenme Tarihi : 17.5.2021 10:24

İLGİLİ HABERLER