Medya
  • 12.2.2020 22:36

Ali Koç gerdi, Fenerbahçe ile Ahaber birbirine girdi

Fenerbahçe Başkanı olduğu günden bu yana gerilim politikası izleyen Ali Koç sonunda Fenerbahçe taraftarını sokağa dökmeyi bayardı. TFF'nin önüne yığılan Fenerbahçe taraftarı TFF yönetiminin istifasını istedi. Fenerbahçe taraftarının hedefinde sadece TFF yoktu. Ali Koç'un hedef gösterdiği Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak'da hedefteydi.
Ali Koç'un sokağa çektiği taraftar Damadın istifasını isterken hükümete yakın Aspor da topa girdi ve Ali Koç'a ve Fenerbahçe taraftarına adeta savaş açtı.

İŞTE AHABER'İN HABERLERİ..

Fenerbahçe ve A Haber arasında Berat Albayrak kavgası! Mesele futbol değil!

Fenerbahçe’nin 1-1 biten Alanyaspor karşılaşmasında Fenerbahçe taraftarı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak’ı işaret ederek "Damat istifa" sloganları atmıştı.

O karşılaşmadaki hakem kararlarına tepki gösteren taraftarlar “Damat istifa” tezahüratlarında bulunurken, taraftarlar, maç sonunda da sosyal medyada bu protestolarını sürdüren mesajlar paylaşmıştı.

Aynı tepkiler dün akşam Türkiye Kupası için oynanan Fenerbahçe'nin 1-0 üstünlüğüyle biten Kırklarelispor maçında da devam etti.

Tribünleri dolduran taraftarlar Bakan Albayrak’a tepkilerini “Damat istifa” sloganlarıyla gösterdi.

A HABER SAVAŞ AÇTI

Öte yandan Albayrak'ın kanalı A Haber de Ali Koç ve Fenerbahçe'ye savaş açtı. Trabzonspor'a desteğini sık sık dile getiren Albayrak'ın kanalı, haberlerinde Ali Koç'u, "Mesele futbol da değil melese başka" başlığıyla hedef aldı.

İşte o haberler:

 

Güncellenme Tarihi : 12.2.2020 22:48

İLGİLİ HABERLER