Spor
  • 19.4.2021 10:34

Ali Koç : "Kalan 7 haftada her şey olabilir"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Medipol Başakşehir maçının ardından açıklamalarda bulundu.Her iki takım için büyük önem taşıyan maçı kazandıklarını için mutlu olduklarını söyleyen Ali Koç, bay haftası öncesi çok önemli bir üç puanı kazandılarını ifade etti.

 Kalan yedi haftada her şeyin olabileceğini söyleyen Başkan Ali Koç sözlerine şu şekilde devam etti: "Son 10 sezonda üç defa son hafta şampiyonluğu kaybeden bir kulübüz. Dolayısıyla son dakkada kadar her şeyin değişebileceğini biliyoruz. İnanmaya devam edeceğiz. Kaptanımıza, hocamıza, oyuncularımıza, pek çok rolü olan Emre Belözoğlu'na, arkadaşlarına ve sahada olan olmayan tüm oyuncular bir hava yakaladılar, hava değişti. Topla çok oynuyoruz, rakibimize az şans veriyoruz, gidişattan, oynadığımız oyundan ve sonuçlardan memnunuz.

Süper Lig'de herkes hakem performansında, özellikle VAR hakemlerinin performansında, teknolojiyi kullanma şeklinden ve bunda bir standart yakalamadıklarından dolayı çok kulüp şikayet ediyor. Ne kadar katılırsınız bilmiyorum ama biz, mümkün oldukça en çok vakka yaşayan ama en az şikayet eden kulüplerden birisiyiz. Hatta başındayız, birincisiyiz. Kimin sesi çok çıkarsa, onun kazandığı bir ortam olmamasını istiyoruz.

 VAR odasındak arkadaş Ümit Öztürk ile Fenerbahçe Spor Kulübü olarak bizim sıkıntımız var. Ümit Öztürk'ün VAR odasında olsun, sahada hakemlik yaptığı maçlarda sıkıntı yaşıyoruz. Bana sorarsanız, bugün Cüneyt hocanın işini kolaylaştırmadı, zorlaştırdı. Birkaç pozisyon var bilhassa yediğimiz golden önceki pozisyon, bence orada orta hakeme yardımcı olmaıydı.

 Erol hocanın burada çok büyük bir emeği var. Sezon başında Erol hoca ile başladık, bir noktaya geldiğimizde artık bir kan değişikliği ihtiyacanın oldığı kanaatine vardık, ama unutmayalım ki biz, bugün Fenerbahçe olarak şampiyonluk iddiasından bahsediyorsak, buraya kadar bizi Erol hoca getirdi.

 Güzel bir kimya yakaladığımızı düşünüyorum, inşallah yanılmam ve bu değişikliğin meyvalarını toplarız."

Güncellenme Tarihi : 19.4.2021 10:37

İLGİLİ HABERLER