Spor
  • 30.3.2019 21:29

Ali Koç: 'Önce ben elimi taşın altına koyacağım'

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, "Camiamızın desteğiyle bu onurlu göreve gelmemizin ardından gerek şahsım gerekse yönetim kurulu olarak biz mali anlamda gereken desteği verdik. Bunu yaptıktan sonra şimdi de camiamızdan destek istiyoruz" dedi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, düzenlenen sohbet toplantısında yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe bir önceki dönemden 3 milyar TL'yi aşan bir borç yükü devralmıştır. Bu borç yükünün büyük bölümünü finansal borçlar (bankalar ve factoring şirketleri) oluşturmaktadır. Bunu istemeyerek de olsa dile getirmek zorundayız. Fenerbahçe için hayata geçirdiğimiz kitlesel kaynak oluşturma projesi 4 Nisan'da başlayacak. 4 Nisan tarihinin Fenerbahçe için çok ayrı bir anlamı daha var.
Diğer kulüpler yaptı ancak Fenerbahçe daha önce bu tip bir kampanya yapmadı. Bize bu kampanyanın farkı ne olacak diye soruyorlar. Şuna inanıyorum; bizim kampanyamızın farkı sonucu olacak. Hatta şuna inanıyorum; bu kampanya diğer kulüplere ve yapılara da ilham kaynağı olacak, örnek teşkil edecek" dedi.

Güncellenme Tarihi : 30.3.2019 21:31

İLGİLİ HABERLER