Spor
  • 27.6.2021 21:37

Ali Koç'a şok!.. Biliç'de tekilfi reddetti

Fenerbahçe'ye teknik adam şoku! Gece yarısı gelen telefonla anlaşma iptal oldu

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu gönderilmesinin ardından teknik direktörlük için Marcelo Bielsa, Rafael Benitez, Lucien Favre, Marco Silva, Slaven Bilic, Paulo Fonseca ve Andre Villas-Boas gibi isimlerle kontak kurulmuştu. Her konuda anlaşma sağlanan ünlü teknik adam, Fenerbahçe'nin yaptığı teklifi son anda reddetmek zorunda kaldı. İşte son dakika haberinin detayları...

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu gönderilmesinin ardından teknik direktörlük için Marcelo Bielsa, Rafael Benitez, Lucien Favre, Marco Silva, Slaven Bilic, Paulo Fonseca ve Andre Villas-Boas gibi isimlerle kontak kurulmuştu. Her konuda anlaşma sağlanan ünlü teknik adam, Fenerbahçe'nin yaptığı teklifi son anda reddetmek zorunda kaldı. İşte son dakika haberinin detayları...

Sezona Erol Bulut ile girip Emre Belözoğlu ile tamamlayan Fenerbahçe, yaklaşık 1 aydır hocasız...

Başkan Ali Koç, Emre Belözoğlu ile yola devam edilmeyeceğini açıklayarak yeni teknik direktörün Alman ya da Portekiz ekolünden bir isim olabileceğini söylemişti.

Daha sonra yaptığı açıklamalarda yeni hocanın farklı bir isim olabileceğini de söyleyen Koç, teknik direktör belirsizliğini sona erdiriyor.

YARIN AÇIKLANIYOR

Haftalardır devam eden teknik direktör bekleyişi, Ali Koç'un 3 yıllığına daha başkan seçilmesiyle bitiyor. Sarı-lacivertlilerin yeni yönetimi, yarın resmi siteden açıklama yaparak futbol takımının yeni hocasını duyuracak.

SLAVEN BILIC İŞİ YATTI

Sürecin başından bu yana Bielsa, Benitez, Favre, Silva, Fonseca ve Villas-Boas gibi isimlerle kontak kuran yönetim, son bir hamleyle Slaven Bilic ismini ön plana koymuştu.

Fenerbahçe'nin yaklaşık 10 gündür görüştüğü Beşiktaş'ın eski hocası Bilic ile prensip anlaşmasına vardığı öğrenilmişti.

Ancak Hırvat teknik adam tüm çabalarına rağmen Çin kulübü Guan'dan izin alamadığı için dün gece saatlerinde Fenerbahçe'nin yaptığı teklifi reddetmek zorunda kaldı.

SON KARAR VERİLECEK

Çin kulübünün Slaven Bilic'in ayrılığı için tazminat talebi olması dolayısıyla Sarı-Lacivertliler'de Hırvat teknik adam gündem dışı kaldı.Marco Silva ve Paulo Fonseca gibi isimlerle de anlaşma zeminini oluşturan Ali Koç ve ekibi, yeni yönetimiyle yapacağı ilk toplantıda teknik direktör konusunu karara bağlayacak.

Güncellenme Tarihi : 27.6.2021 21:40

İLGİLİ HABERLER