Yaşam
  • 23.10.2005 03:16

ALİ KOÇ'UN SÜRPRİZ EVLİLİĞİ AİLESİNİ DE ŞAŞIRTTI

Ünlü işadamı Rahmi Koç’un küçük oğlu Ali Koç, uzun süredir birlikte olduğu Nevbahar Demirağ ile sessiz sedasız evlendi. Yalıda kıyılan nikaha sadece aileler katıldı. Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç ve Çiğdem Simavi’nin küçük oğlu Ali Koç, uzun süredir birlikte olduğu Nevbahar Demirağ ile önceki gün aile arasında kıyılan bir nikahla evlendi.

Ali Koç’un yalısında kıyılan nikahın şahitliğini Hikmet Tekçe ile Ömer Karacan yaptı. Törene yalnızca aile üyeleri katıldı. Koç Holding Bilgi Grubu Başkanlığı görevini sürdüren Ali Koç ile Nevbahar Demirağ aşkı ABD’de başladı.

Öğrencilik aşkı

Teksas’taki Rice Üniversitesi’nde ekonomi ve iş idaresi eğitimi alan Koç, yine aynı ülkede eğitim gören Nevbahar Demirağ ile orada tanışmış ve öğrencilik yıllarında başlayan beraberlik yıllarca sessiz sedasız sürmüştü. Son dönemlerde artık evlenmelerine kesin gözüyle bakılan çift, önceki gün sadece aile büyükleri ile yakın dostlarının katıldığı sade bir törenle nikah defterine imza attı.

Ali sürpriz yaptı

Nikáhla ilgili açıklamayı dün halası Semahat Arsel yaptı. Koç ailesinin her yıl merhum işadamı Vehbi Koç’un anısına verdiği geleneksel iftar yemeğine katılan Semahat Arsel, aile en büyüğü olarak şöyle dedi: ‘Rahmi Koç nikáh sırasında Yeni Zelanda açıklarında denizde bulunuyordu. Ancak nikáhtan haberi vardı. Bizi en çok sevindiren, rahatsızlığına rağmen Suna Kıraç’ın nikáhta hazır bulunması oldu. Ali ‘Hep bir sürpriz yapacağım’ derdi. Ve yaptı da.’

Biz hep büyük bir düğün düşünürdük

Ali Koç’un halası Semahat Arsel, ‘Biz her zaman büyük bir düğün düşündük. Hatta Sevgi Gönül, ‘Düğünü Fenerbahçe Stadı’nda yapmamız gerekir’ derdi’ diyerek rahmetli kardeşini de andı.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:50

İLGİLİ HABERLER