Spor
  • 26.8.2009 03:11

ALİ ŞEN'DEN BOMBA AÇIKLAMALAR...

Son yapılan kongrede Aziz Yıldırım'a muhalefet ederek dikkatleri üzerine çeken Ali Şen yine herkesi şaşırttı.Fenerbahçe'nin efsane başkanı Ali Şen, Serhat Ulueren'e konuştu...

Son yapılan kongrede Aziz Yıldırım'a muhalefet ederek dikkatleri üzerine çeken Ali Şen yine herkesi şaşırttı. Yaptığı açıklamalarla spor gündeminin rotasını değiştirdi...

Bombalar bu hafta yine Kanaltürk' te patladı...

Fenerbahçe taraftarının adına marşlar yazarak ölümsüzleştirdiği efsane başkan Ali Şen, önceki gece önemli açıklamalar yaptı. Başta Fenerbahçe olmak üzere Türk futboluna dair birçok konuya değinen tecrübeli başkan, yine gündem yaratacak konulara parmak bastı...

İşte Ali Şen'in olay yaratacak açıklamaları:

“Aragones'in bu takımda bir şey yapamayacağı belliydi. Bir kere zeki değildi. Koskoca bir sene bu hocayla heba edildi. Geçtiğimiz seneki kadro Türkiye'nin en güçlü kadrosuydu...

“Daum çok farklı bir hoca. Bir kere çok zeki. Temelinde Alman disiplini var.”

"Aziz Yıldırım geçen sezon taraftarlarla zıtlaşmaya başlamıştı. Bunu yapmaması lazım. Eğer bu zıtlaşma uzayıp giderse olağanüstü kongreye bile gidilebilir. Ayrıca Mehmet Topuz'a da çok gereksiz bir para verdi. Ben olsam o oyuncuyu kulübün kapısından içeri bile sokmam.”

"Güiza bana göre kötü bir golcü. Ayrıca Lugano geçen sezon sonu başkanı eleştirdi, sonra da geri geldi. Ben olsam dönmesine izin vermezdim.” H "Bilica, Fenerbahçe'de oynayacak futbolcu değil. Lugano ile Bilica'nın arasına atılacak her top tehlike olur. Bence Önder savunmada mutlaka oynamalı.”

“Cristian çok sıradan bir oyuncu. Alınmasa da olurdu. Dos Santos kopuk oynuyor ama geleceği var. Fenerbahçe bu oyuncudan ileride büyük paralar kazanabilir.”

"Yıldırım'ın canlı yayında 15 milyon Euro verip Adnan Polat'tan Arda'yı istemesi doğru değildi. Yıldırım 15 değil 25 milyon bile verse Adnan Polat baskılara direnmek sorunda kalacaktı. Arda inanılmaz yetenekli bir futbolcu. Bence rahatlıkla Barcelona'da bile forma giyebilir.”

"Roberto Carlos başarılı değil. 3-5 pas atsın, oyunda biraz gözüksün yeter.”

"Ben olsam Galatasaray'ın Seyrantepe Projesi'ni desteklerdim.”

"Galatasaray bu sezon teknik direktörüyle ve transferleriyle Fenerbahçe'den çok daha iyi bir takım oldu. Akılcı bir yol izlediler ve başarılı oldular.” H "Fenerbahçe'nin bütçesi dünyada ilk 10'a girer. Trabzon, Beşiktaş ve Galatasaray'ın bütçesini toplasanız Fenerbahçe'ye yaklaşamaz.”

"Aziz Yıldırım ile bir sorunum yok. Birlik ve beraberliğin önüne kimse geçemez.”

"Fenerbahçe her futbolcunun oynamak istediği büyük bir kulüptür. Şampiyonlar Ligi ve UEFA'da artık final oynama zamanı geldi.”

"Gökhan çok üst düzey bir futbolcu. Avrupa vitrinine çıkarsa büyük takımlarda rahatlıkla forma giyebilir.”

"Eğer Milli Takım, 2010 Dünya Kupası'na katılamazsa Fatih Terim kesinlikle istifa etmez.”

"Mustafa Denizli, Beşiktaş'ta geçen sezon hamlelerini iyi yaptı. Rakiplerinin puan kaybetmesi de Mustafa Denizli'nin şampiyonluk yolunda önünü açtı.

Ama Denizli yine bu sene 26. haftaya randevu verirse kimse gelmez. Denizli, sinirlerine hakim olmalı. Büyük takımların teknik direktörleri sert eleştirilerle karşılaştıklarında bir anda sinir küpü oluyor. Bu çok yanlış.”

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:32

İLGİLİ HABERLER