Spor
  • 16.8.2009 09:57

ALİ ŞEN'DEN F.BAHÇE İÇİN ŞOK ÖNGÖRÜ

Fenerbahçe Kulübü eski başkanlarından Ali Şen, ''10. haftadaki Galatasaray maçından sonra Galatasaray önde olur, biz geçen seneki gibi kötü gidersek olağanüstü kongreye gidilir'' dedi.

Ali Şen, Fenerbahçe Kulübü'nün eski yöneticilerinden Ertuğrul Hataylı'nın kızı Hatice Hataylı'nın Bodrum'un Göltürkbükü beldesindeki Divan Palmira Oteli'nde düzenlenen nikah törenine katıldı.

Şen, burada AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yıl futbol takımlarının büyük yatırımlar yaptıklarını ifade ederek, ''Her tarafta kriz var ama anlaşılıyor ki Türk futbolunda kriz yok. İyi bir lig olacağını düşünüyorum. Çünkü her takım geçen seneden daha iyi. Şampiyon Beşiktaş da dahil biz de dahiliz, antrenör farkından. Galatasaray da çok iyi transfer yaptı'' diye konuştu.

-''TAKIM KÖTÜ GİDERSE OLAĞANÜSTÜ KONGRE OLUR''-

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın 3 yıl şampiyonluk sözü verdiğini belirten Şen, şöyle devam etti:

''Vaatler var ortada. Başkan 3 yıl şampiyonluk sözü etti. Biz de başkana inanan bir taraftar grubu olduğumuz için vaadi cebe koyduk rahat oturuyoruz. Bu yıl Fenerbahçe'nin şampiyon olmaması, özellikle ilk devrede, 10. haftadaki Galatasaray maçından sonra Galatasaray önde olur, biz geçen seneki gibi kötü gidersek, olağanüstü kongreye gidilir. İlk defa Aziz Yıldırım'ın yönetim yıllarında olağanüstü kongre olur. Çünkü tribünlerle başkan arasındaki o zıtlaşma halledilmediği gibi, fiyat artırmasına gittiler. Biletlerde çok yanlış oldu. Yani Fenerbahçe taraftarının gönlü kırık. Taraftarların kırık gönlünü düzeltmek için her hafta sonu maçların kazanılması lazım.''

-ALİ ŞEN NİKAH ŞAHİDİ OLDU-

Fenerbahçe taraftarı oldukları öğrenilen Hatice Hataylı ve damat Fahir Han, nikah töreninin yapıldığı otele üzerinde Fenerbahçe bayrağı olan bir tekneden bindikleri zodyak botla geldiler. Göltürkbükü Belediye Başkanı Halil İbrahim Kaynar'ın kıydığı nikahta, damat Fahir Han'ın nikah şahitliğini Ali Şen yaptı.

Davetlilere kokteyl ve yemek verildiği gecede havai fişek gösterisi de yapıldı. Geceye aralarında İstanbul Üniversitesi'nin eski rektörlerinden Prof. Dr. Kemal Alemdaroğlu'un da bulunduğu kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:44

İLGİLİ HABERLER