Yaşam
  • 25.6.2020 20:32

Alişan gözyaşları içinde anlattı!.. Oğlumu bakıcımız kurtardı

Alişan olarak tanınan şarkıcı Serkan Burak Tektaş, dün saat 15:00 sıralarında Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde trafik kazası geçirdi. Aracı bariyerlere çarpıp devrilen ve 30 metre sürüklenen şarkıcı, eşi ve iki yaşındaki çocuğu ile sağlık kontrolünün ardından hastaneden ayrıldı. Gözyaşlarına hakim olamayan Alişan, kaza anında bakıcının, oğlunun bulunduğu bebek koltuğuna kapandığını anlatırken, "Arabadan sağ çıkmamız Yüce Allah'ın takdiri" dedi.

İstanbul'dan İzmir'e gittiği öğrenilen Alişan'ın kullandığı 34 BAB 35 plakalı cip, İzmir-İstanbul Otoyulu'nda Çerkezosmaniye Mahallesi yakınlarında sağ arka aksının kırılması sonucu bariyerlere çarpıp devrildi, ardından 30 metre sürüklendi.

Kazadan, Alişan ile araçta bulunan eşi Buse Varol ve iki yaşındaki oğlu Burak yara almadan kurtulurken, ailenin yabancı uyruklu çocuk bakıcısı olay yerine gelen ambulansla Akhisar'daki özel bir hastaneye kaldırıldı.

HAYATIMDA İLK KEZ KAZA YAPTIM

"HAYATIMDA İLK KEZ KAZA YAPTIM"

Alişan, gazetecilere yaptığı açıklamada, yolda seyir halindeyken ne olduğunu anlamadan aracın bariyerlere çarptığını ve devrildiğini söyledi: Büyük şok yaşadık, ölümden döndük. Hayatımda ilk kez kaza yapıyorum. Verilmiş sadakamız varmış. Sonra gördük ki aracın aksı kopmuş. Böyle bir aracın aksı nasıl kopabilir, hayret ediyorum.

Kazanın ardından eşi ve çocuğuyla Saruhanlı İlçe Jandarma Komutanlığı'na giden Alişan, burada ifade verdi.

İşlemlerin ardından Alişan, eşi ve oğlu, sağlık kontrolü için jandarma tarafından Manisa'daki özel bir hastaneye götürüldü.

ALLAHIN TAKDİRİ

"ALLAH'IN TAKDİRİ"

Tedavilerinin ardından eşi ve çocuğu ile taburcu edilen Alişan, hastaneden ayrılırken gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Kazada her şeyin aniden geliştiğini dile getiren Alişan, "Dümdüz yolda giderken bir anda dumanlar geldi, lastik fırladı, sağa sola savrulup bariyerlere çarptık. Sonra takla attık. Tek düşündüğüm takla atarken birine bir şey olmamasıydı. Sonra araba ters düştü. Eşim Buse'ye baktım, o iyiydi, sıkışmıştı. Polisi aradı. Hemen tekmeyle camı kırıp, kapıyı açtım. Hemen oğlumla bakıcıyı aldım. Çok şükür onlarda bir şey olmadığını gördüm. Sonra arabanın haline bakınca, o arabadan sağ çıkmamız Yüce Allah'ın takdiri. Arayan, soran ilgilenen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

OĞUMUN HAYATINI KURTARDI

"OĞUMUN HAYATINI KURTARDI"

Ünlü şarkıcı, kaza anında bakıcının, oğlunun bulunduğu bebek koltuğuna kapandığını ve bu sayede oğlunun yara almadan kazayı atlattığını anlattı.

Gözyaşlarını tutamayan Alişan, "Belki de oğlum Burak'ın hayatını bakıcımız kurtardı. O bizim canımız. Onun da boynunda ufak bir kas yırtığı var. Onun da dışında çok şükür bir rahatsızlığımız yok. Şimdi İstanbul'a dönüyoruz" ifadelerini kullandı.

Alişan ile Buse Varol çiftinin çocuklarının yabancı uyruklu bakıcısı da tedavisinin ardından taburcu edildi.

OKAN KURT YALNIZ BIRAKMADI

OKAN KURT YALNIZ BIRAKMADI

Şarkıcı Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt da kaza haberini alır almaz İstanbul'dan Manisa'ya geldi. Hastanede Alişan ve ailesini ziyaret eden Kurt, daha sonra sağlık durumlarının iyi olduğunu belirterek hastaneden ayrıldı.

Ayrıca Manisa Valisi Yardımcısı Ünal Çakıcı da hastanede Alişan ve ailesini yalnız bırakmadı.

 

Güncellenme Tarihi : 26.6.2020 00:01

İLGİLİ HABERLER