ALKOLLÜ SÜRÜCÜ, POLİSLERE KOMEDİ ŞOV YAPTI

1 dk okuma
ALKOLLÜ SÜRÜCÜ, POLİSLERE KOMEDİ ŞOV YAPTI

Hızlı Özet

Bursa'da polis ekiplerini peşinden koşturan alkollü sürücü, rapor için getirildiği hastane acil servisinde adeta komedi şov yaptı.

Trafik polisinden şapkasını 5 liraya satın almak isteyen, komisere sarılıp elini öpmek isteyen 180 promil alkollü sürücü, "Bir tek içtiğimde normalim ama biraz kaçırınca böyle oluyorum" dedi. Trafik polisleri ise alkollü sürücünün yanında sabırlı davranışıyla dikkat çekti.

Mudanya yolu üzerinde tehlikeli araç kullandığı gerekçesiyle polis ekiplerine ihbar edilen 30 yaşındaki İ.A. Emek istikametine giderken trafik ekipleri tarafından durduruldu. Trafik polislerine zorluk çıkartan ve alkolmetreyi üflemek istemeyen genç sürücü, kan tahliliyle alkol oranı belirlenmesi için Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'ne getirildi. Rapor hemen çıkmayınca, trafik ekipleri ve alkollü sürücü bir süre acil servis önünde bekledi.

İ. A. burada uzun süre bekletildiğini iddia edince traji komik sahneler ortaya çıktı. Hastane içerisinde gürültü yapan şahıs polis memurları tarafından dışarı çıkartılınca taşkınlık yapmaya devam etti. Polis memurunun şapkasını bedava almak isteyen alkollü sürücü, daha sonra 5 lira teklif etti. 10 dakika boyunca acil serviste ilginç şovuna devam eden İ.A. daha sonra yaptıklarından pişman olup polisin elini öpmeye kalkıştı. Alkollü sürücü güçlük çıkarttığı polis ile gazetecilere poz vererek hatıra fotoğrafı da çektirdi.

"Bir tek içersem normalim, ama bir buçuk olunca yolumu şaşırıyorum"diyen inşaat işçisi hastane personeli ve hasta yakınlarıyla da ilginç diyaloglara girmeyi ihmal etmedi. 180 promil alkol aldığı ortaya çıkan İ.A. cezası kesilmek üzere karakola götürüldü.





Bu haber 15481 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bakan Gürlek: Yazıcıoğlu soruşturmasında FETÖ’nün karanlık izleri var
Asayiş

Bakan Gürlek: Yazıcıoğlu soruşturmasında FETÖ’nün karanlık izleri var

Adalet Bakanı Akın Gürlek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği helikopter kazasına ilişkin yürütülen soruşturma ile ilgili 19 kişinin tutuklandığını, 8 kişi hakkında ise adli kontrol kararı verildiğini duyurdu. Bakan Gürlek, "Soruşturmanın ucu nereye uzanırsa uzansın, devletimiz hukuk içinde sonuna kadar gidecektir. Hiçbir şüphenin cevapsız bırakılmasına, hiçbir örgütlü yapının milletimizin adalet beklentisinin önüne geçmesine müsaade edilmeyecektir." ifadelerini kullandı.

Habervitrini14764 Görüntüleme
Haluk Levent’ten ‘borç ilişkisi’ kılıfı! 90 milyon TL iddiasına 'Yalan' dedi
Asayiş

Haluk Levent’ten ‘borç ilişkisi’ kılıfı! 90 milyon TL iddiasına 'Yalan' dedi

Vatandaşların depremzedeler için yaptığı bağışları kumar masalarında heba eden, milyonlarca lirayı bahiste kaybeden, "Borsada işlem yapmak gibi pis bir zaafım var" diyerek kendini savunan AHBAP Derneği Başkanı Haluk Levent, Sevda Kurt’un ‘Evlilik vaadi ile kandırıldım’ iddiasına cevap verdi. 2 belge paylaşan Levent, aralarındakinin borç ilişkisi olduğunu öne sürerek “MASAK raporları bunu doğrulamakta” dedi.

Habervitrini12199 Görüntüleme
Narin Güran davasında Yargıtay'dan Nevzat Bahtiyar hakkında karar!
Asayiş

Narin Güran davasında Yargıtay'dan Nevzat Bahtiyar hakkında karar!

Narin Güran cinayetinde 17 yıl hapis cezasına çarptırılan Nevzat Bahtiyar dosyasında Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı görüşünü açıkladı. Hazırlanan tebliğnamede, Bahtiyar'a verilen cezanın hukuka uygun olduğu belirtilerek hükmün onanması istendi.

Habervitrini14471 Görüntüleme
Muhsin Yazıcıoğlu dosyasında tutuklanan albay ve eşinin ifadeleri ortaya çıktı
Asayiş

Muhsin Yazıcıoğlu dosyasında tutuklanan albay ve eşinin ifadeleri ortaya çıktı

BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği helikopter kazasına ilişkin soruşturmada tutuklanan emekli albay Ali Armağan ile eşi Şerife Armağan'ın ifadeleri ortaya çıktı. Armağan, kaza günü uçuşuna ilişkin iddiaları reddederken, Adil Öksüz ve Kemal Batmaz'la bağlantısı olduğu yönündeki suçlamaları da kabul etmedi.

Habervitrini11817 Görüntüleme