Spor
  • 11.7.2009 11:38

ALL-STAR'DAN HİDAYETE BÜYÜK ÖVGÜ!..

Hidayet Türkoğlu’nun Toronto Raptors’a gelmesinde payı büyük olan All-Star pivot, internette
verdiği mesajda “Hido’yu kaptık. Önümüzdeki sezon çok eğlenceli geçecek” yorumunu yaptı

NBA’DE Toronto Raptors’la 5 yıl için 53 milon dolar karşılığında önceki gün resmi sözleşme imzalayan Hidayet Türkoğlu’nun, Kanada ekibini tercih etmesinde takımın All-Star pivotu Chris Bosh’un da payı büyük. Raptors Genel Menajeri Bryan Colangelo “Hidayet’in son anda Portland’dan vazgeçip bizi tercih etmesinde çok az bilinen bir olay var. Geçen hafta, Hidayet Portland’dayken ben Chris Bosh’a ulaştım. Bizim Hido ile yaptığımız görüşmelerin ardından Chris de Hidayet’le konuştu. Hidayet için Bosh’un onu araması çok önemliydi” dedi.

MİLLİ basketbolcumuz da, konuyla ilgili soruyu “Bosh’un sesini duyduğumda çok mutlu oldum. Böyle birinden telefon almak tabii ki beni memnun etti ve önemli oldu. Onun benimle oynamaktan mutlu olacağına eminim” diyerek yanıtladı.

HOWARD ÖVDÜ

RAPTORS’IN en pahalı oyuncusu olan Bosh, Twitter adlı internet sitesinde bulunan sayfasına yazdığı mesajda, “Hido’yu kaptık. Önümüzdeki sezon çok daha eğlenceli olacak” görüşünü belirtirken, 30 yaşındaki oyuncuya eski takımı Orlando Magic’in yıldızı Dwight Howard’dan da teşekkür geldi.

‘SUPERMAN’ lakaplı oyuncu resmi bloguna “NBA’de kendimi geliştirmemde Hidayet’e çok şey borçluyum. Türkoğlu, 5 yıldır buradaydı. Benim için çok şey ifade ediyor. Takımda kalmasını çok isterdim. Türkoğlu, kariyerim boyunca gördüğüm en iyi asistçilerden biri. Hidayet’siz olmak bizi üzer” diyerek yakın arkadaşına övgü yağdırdı.
ÖTE yandan Türk Hava Yolları’nın bugünden itibaren Toronto seferlerine başlıyor olmasıyla Hidayet Türkoğlu’nun Toronto’ya transferi ilginç bir rastlantı doğurdu.

İlk altınımız Nevin Yanıt’tan


AKDENİZ Oyunları’nda bayanlar 100 metre engellide ülkemize altın madalya kazandıran Nevin Yanıt, Dünya Üniversiteler Yaz Spor Oyunları’nda da zirveyi kimseyi bırakmadı. Finalde 12.89 ile ilk sırayı alan milli atletimiz bu oyunlarda Türkiye’ye ilk altın madalyayı getirdi. 3 bin metre engellide ise Türkan Erişmiş 9.38.87 ile bronz madalyaya uzandı. Erkekler 5 bin metrede son şampiyon Halil Akkaş serisinde 13.58.65’lik derecesiyle 1. oldu ve adını yarınki finale yazdırdı.
Koç Holding desteğiyle UNIVERSIAD’da başarılı bir performans sergileyen Milli Takımımız toplamda 1 altın, 1 gümüş ve 5 bronzla kürsüye çıktı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:20

İLGİLİ HABERLER