Ekonomi
  • 9.7.2009 15:45

ALLİANZ'DAN 'HAYALLERİ BES'LEYEN" YENİ WEB SİTESİ

www.hayalinizibesleyin.com yayına başladı. “Allianz’la hayallerinizi BES’leyin” ve “Allianz’la sağlıklı BES’lenme” sloganlarıyla lanse edilen yeni web sitesinin BES’e katılmayı düşünenler için bir referans noktası olması amaçlanıyor.

BES ile ilgili merak edilen herşeyi en yalın haliyle paylaşan yeni web sitesi aracılığıyla Allianz, birebir bilgi almak için iletişim bilgilerini sisteme giren herkese anında ulaşıp randevu veriyor ve sorularını yüz yüze yanıtlıyor. Allianz’ın BES’e özel yeni web sitesi, hem sistemin işleyişi ve avantajları hem de şirketin ürünleri ile ilgili detaylı bilgi içeriyor.


Allianz Hakkında
1890’da kurulan Allianz Grup, dünyanın önde gelen sigorta şirketlerinden ve finans hizmetleri sağlayıcılarından biridir. Allianz Grup 150.000’i aşkın çalışanıyla 70’in üzerinde ülkede faaliyet göstermektedir. Allianz 75 milyon müşterisine konut, kaza, yaşam, sağlık sigortası ve varlık yönetimi gibi alanlarda dünya genelinde hizmetler vermektedir. Şirket, sigorta alanında Alman pazarının lideridir ve Avrupa, Asya, Güney Amerika ve Amerika Birleşik Devletleri’nde güçlü bir uluslararası konuma sahiptir. Allianz Grup 2009’un ilk çeyreğinde toplam 27,7 milyar Euro prim üretimi elde etmiştir. Allianz, 2009 Mart sonu itibariyle, yönettiği 766 milyar Euro değerindeki üçüncü şahıslara ait varlıklarla dünyanın en büyük varlık yöneticilerinden biridir.

Allianz SE, Dow Jones Sürdürülebilirlik Endeksi’nde lider sigorta şirketidir. Allianz, Çokuluslu Teşebbüsler İçin OECD Yönergeleri belgesinin yanı sıra Birleşmiş Milletler’in Küresel İlkeler Sözleşmesi prensiplerini desteklemektedir.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:23

İLGİLİ HABERLER