Spor
  • 18.7.2009 11:32

ALMAN DEVİNDEN SERVET'E MÜTHİŞ TEKLİF!..

Marsilya’ya transferi başkan değişiminin ardından yabancı dil bilmemesine takılan milli yıldızı B.Münih Almanya’ya götürüyor.

VE Servet sonunda muradına eriyor.. G.Saray’ın savaşçı ismi Servet Çetin, Marsilya’nın kendisinden hem başkan değişimi hem de yabancı dil bilmediği için vazgeçmesiyle girdiği buhrandan, Bayern Münih’in teklifiyle çıkacak. Almanlar’ın dev kulübü, 1.92’lik milli yıldız için sarı-kırmızılılara 9 milyon Euro bonservis teklifiyle pazartesi günü İstanbul’a geliyor. Gelin bu gelişmedeki anektodları inceleyelim..

BUNDESLIGA’DA kötü bir sezonu geride bırakan B.Münih, 10 aydır Servet Çetin’i izliyor.. Milli yıldızın İstanbul’da oynadığı çoğu maça scout (izleyici) gönderen Alman ekibinin bu kadar süre beklemesindeki sebep de 28 yaşındaki futbolcunun geçen sezon geçirdiği ağır sakatlık..

LUCIO’NUN YERİNE GEÇECEK

SÜPER Lig’de 21 Şubat’ta oynayan ve 5-2 kaybedilen Kocaeli maçında tarak kemiği kırılan Servet’in iyileşme sürecini takip eden Bayern’li yetkililer, G.Saray’ın hazırlık sınavları ile Tobol maçından sonra oyuncunun iyileştiğinden emin oldular. Ve Almanlar, pazartesi sarı-kırmızılılarla masaya oturup, milli yıldızı Bundesliga’ya götürmeye çalışacaklar.

PANZERLER’İN harekete geçmesindeki tek sebep Servet’in iyileşmesi değil.. Münih’in defans oyuncusu Lucio, Inter’e gidiyor.. Bayern ise genç ve fizikli stoper istiyor.. Yönetim kurulu başkanı Beckenbauer’in de ilk tercihi Servet..

TRANSFER için Münih ekibi, 9 milyon Euro bonservis bedeli teklif edecek. Fakat G.Saray yönetiminin aklında Hamit Altıntop takası da yatıyor.. B.Münih’te oynayan ve Türkiye’ye gelmek istemediğini dile getiren Hamit’i almak istediğini Alman yetkililere bildirecek olan sarı-kırmızılılar, gurbetçi oyuncuyu da yine yönetici Haldun Üstünel’le ikna etmeye çalışacak. Bilindiği gibi G.Saray’ın ezeli rakibi F.Bahçe, Hamit’e yıllık 4 milyon Euro teklif etmiş ama oyuncu kabul etmemişti.VATAN

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:12

İLGİLİ HABERLER