Spor
  • 29.6.2008 13:28

ALMANYA'DA BALLACK ŞOKU!

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda İspanya ile finalde bu akşam karşılaşacak olan Almanya'da Michael Ballack şoku yaşanıyor.

İki gündür çalışmalara katılmayan Almanya Milli Takımı'nın kaptanı Michael Ballack'ın yarınki karşılaşmada oynaması zor gözüküyor. Viyana'nın Ernst Happel Stadı'nda dün bir basın toplantısı düzenleyen Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw, Ballack'ın iki gündür sakatlığı nedeniyle antrenmana katılamadığını ve durumunun maç saatinde netlik kazanacağını söyledi. Löw, Ballack'ın yetişememesi durumunda ise yerine Tim Borowski ya da Bastian Schweinsteiger'in forma giyeceğini söyledi. Ballack'ın son oynanan maçta arka baldırında ağrı hissettiği ve çalışmalara katılmadığı belirtildi.

Teknik direktör Joachim Löw, final maçıyla ilgili ise şunları söyledi: "Uzun ve zor bir yolu geride bıraktık. Buradaki tüm takımlar için çok zordu. Finale kalmak büyük bir başarı. Rakibimiz İspanya da atak futbol oynamayı seven bir takım. Biz de öyleyiz. Bu yüzden yarın güzel bir maç olacağını düşünüyorum. İspanya da çok güçlü bir ekibe sahip. Teknik anlamda zayıf yönlerinin olduğunu düşünmüyorum. Birçok anlamda çok iyiler."

Almanya'nın orta saha oyuncusu Thomas Hitzlsperger ise, yarınki maçın kariyerinin en önemli maçı olacağını ifade ederek, "Yarınki karşılaşma hayatımın en büyük maçı olacak. Bu birçok takım arkadaşım için geçerli. Çok gururlu ve mutluyuz, ama dikkatli olmalıyız. İspanya'ya karşı kazanmak için elimizden geneli yapacağız. Güçlü bir ekibiz" diye konuştu.

Hitzlsperger, Ballack'ın sakatlığıyla ilgili de, "Ballack bizim için önemli bir oyuncu, ama oynayamazsa takım arkadaşlarım yerini dolduracaktır" dedi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 08:15

İLGİLİ HABERLER