Gündem
  • 21.4.2017 19:29

Almanya'da Türklere şok mektup!

Almanya'da şok mektup! Türklerin kapısına bıraktılar..

Almanya'nın Brühl şehrinde Türklerin kapısına 'Almanya'da Erdoğan'ı sevenler...' diye başlayan ve 'ülkeyi terk edin' gibi sözler bulunan mektuplar bırakıldı.

Almanya'da Türklere gönderilen "ırkçı mektup" tedirginlik yarattı

Almanya'nın Brühl kentinde Türklerin yaşadığı bölgelere skandal bir mektup bırakıldı. Mektupta, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı savunanlara ülkeyi terk etme çağrısı yapıldı.

"Almanya'daki Erdoğan'ı sevenler..." diye başlayan mektupta şu ifadeler kullanıldı:

"Biz, Almanya'da Erdoğan destekçileri yüzünden endişeli ve tedirginiz. İnançları bizden farklı olduğu için, onların bizimle yaşamasına devam edilemez. Ailelerini de alıp bu ülkeyi terk etmelerini istiyoruz."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın büyük planları olduğu savunulan mektupta, "Cumhurbaşkanınızın büyük planları var, yapacağınız iyilik hem onun için hem kendiniz için bu ülkeyi terk etmenizdir" denildi.

"Korkutucu bir şey"

Mektupta özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aleyhine yazılan yalan yanlış şeylerin kendisini çok üzdüğünü aktaran Özdoğan, şöyle konuştu:

"Burada bize verilen mesaj, 'bizim gibi olacaksınız ya da çekip gideceksiniz' mesajı. Bu korkutucu bir şey, bu kabul edilemez. Biz burada demokrasi ve fikir özgürlüğü olan bir ülkede yaşıyoruz. Herkes istediği gibi inanır, düşünür ve yaşar. Bu özgürlüğü vardır ve olması gerekiyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı her gün haberlerde takip ediyoruz. Ne olup bitiyor biliyoruz. Burada kendisi hakkında hakaret içeren yazıları okuyunca tabii ki bizi üzüyor. Ne kadar çarpıtılmış yalan yanlış şeyler olduğunu görünce üzülüyoruz."

 

Güncellenme Tarihi : 21.4.2017 23:13

İLGİLİ HABERLER