Gündem
  • 9.3.2020 10:45

Almanya'dan göçmenlere AHLAKSIZ teklif

Almanya geceyarısı sürpriz bir karar aldı. Alman hükümeti göçmenlerin reşit olmayan çocuklarını ülkeye almaya karar verdi. Tabu bu kararın ardında dini ve siyasi bir şeytanlık var.
Alman hükümeti küçük çocukları ailelerinden kopartarak Hıristiyan okullarına alacak. Burada yeni bir dine ve kimliğe dönüştürülecek bu çocuklar, yeni bir hayata başlayacak.
Anne ve babalarından kopartılan çocukların geçmişle bağı tamamen kesilerek adeta köleleştirilecek..

Türkiye’nin sınır kapılarını açmasının ardından Yunanistan’a geçmek için Edirne’ye akın eden mültecilerin zorlu şartlardaki mücadelesi devam ederken Almanya'dan bir karar geldi.

Reuters haber ajansına göre yaşanan bu gelişmeler sonrası Almanya Başbakanı Angela Merkel ve koalisyon ortakları gece yarısı göçmen krizi ile ilgili Yunanistan'a yardım etmek adına bir araya geldi.

Toplantı sonucu Almanya Yunanistan ve adalarda bulunan reşit olmayan yaştaki göçmenleri ülkeye kabul etme kararı aldı.

Koalisyon hükümeti yaptığı açıklamada da, Yunanistan'da reşit olmayan sığınmacıların Almanya'ya geçişine izin verileceğini ifade etti.

Hırvatistan da çocukları alacak

Hırvatistan Başbakanı Andrej Plenkovic, 15 Mart’ta düzenlenecek parti seçimleri öncesi katıldığı Demokratik Hırvat Birliği mitinginde, Yunanistan’da mülteci kamplarında yaşayan çocuklardan bazılarını almaya hazır olduklarını açıkladı ve "Biz her zaman insancıl bir yaklaşım sergiledik ve çocukların özel bir korumaya ihtiyacı var" açıklamasında bulundu.

Bu kararın özellikle ailesi olmayan çocuklara faydalı olacağını vurgulayan Plenkovic,, "Mantıklı bir insanın çocuklara yardım etmemize karşı çıkacağını sanmıyorum" dedi ve çocukların ailelerinin Hırvatistan’a alınmasının söz konusu olmadığını da sözlerine ekledi.

Başbakan Plenkovic, Avrupa Birliği’nin (AB) Avrupa İçişleri Temsilcisi Ylva Johansson’ın, çocukları Hırvatistan’a getirilmesi hakkında değerlendirme yapmak üzere gelecek hafta Yunan adalarındaki mülteci kamplarını ziyaret edeceğini ifade etti.

Güncellenme Tarihi : 9.3.2020 10:52

İLGİLİ HABERLER