Spor
  • 3.9.2013 01:52

Almeida'dan Bruma yorumu

Portekizli futbolcu, sarı-kırmızılı kulübün genç vatandaşı için iyi bir okul olacağı yorumunu yaparken 19 yaşındaki yıldızı harika bir kariyerin beklediğini söyledi.

Galatasaray'ın transferinde mutlu sona ulaştığı Bruma için Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Hugo Almeida'dan bir açıklama geldi.
Portekiz basınına konuşan tecrübeli oyuncu, sarı-kırmızılı kulübün 19 yaşındaki oyuncu için iyi bir okul olacağını söyledi. Bruma'nın Türk futboluna uyum sağlayabileceğini söyleyen Almeida, genç vatandaşının Türkiye Ligi'nde kendini geliştirebileceğini belirtti.
Bruma'nın çok genç ve yetenekli bir futbolcu olduğunu dile getiren Almeida, Portekizli oyuncuyu harika bir kariyerin beklediğini belirterek vatandaşına başarıları diledi.
Öte yandan ligin 3. haftasında oynanan Gaziantepspor karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Almeida'nın sağlık durumuyla ilgili Beşiktaş'tan açıklama geldi. MR'ı çekilen deneyimli golcünün sağ arka adalesinde zorlanmaya bağlı ödem oluştuğu ve tedavisine başlandığı belirtildi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:19

İLGİLİ HABERLER