Spor
  • 22.5.2013 13:52

'Alper, G.Saray'a gelmek istiyor'

Galatasaray Yöneticisi Abdürrahim Albayrak, Alper Potuk konusunda önemli açıklamalarda bulundu. 

Yönetici Abdürrahim Albayrak, Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal ile anlaşmalarına karşın yaşananların üzücü olduğunu söyledi. Albayrak, "Henüz biten birşey yok" diyerek Alper transferi için açık kapı da bıraktı. 

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, Spor Toto Süper Lig'de kazanılan şampiyonluğun ardından sarı-kırmızılı takımı takip eden medya mensuplarına yemek verdi. 

Albayrak'ın sahibi olduğu şirketin İkitelli'deki binasında gerçekleştirilen organizasyonda davetlilere Karadeniz mutfağından yemekler sunulurken, yönetim kurulu üyeleri Ali Dürüst, Refik Arkan, Ahmet Ocaklı, Necati Demirkol, Emir Sarıgül, Aka Gündüz Özdemir ve Semih Haznedaroğlu, teknik direktör Fatih Terim, antrenör Hasan Şaş ile kulüp sportif koordinatörü Bülent Tulun da hazır bulundu.
        
Oldukça samimi ortamdaki yemekte sohbetlerin konusunu ağırlıklı olarak olağanüstü genel kurula gidilme kararı oluşturdu.
        
ALBAYRAK: ALLAH SAĞLIK VERDİKÇE GALATASARAY İÇİN ÇALIŞACAĞIM
Yemekte medya mensuplarına açıklamada bulunan Abdurrahim Albayrak, olağanüstü genel kurula gidilmesi kararını değerlendirdi.
        
Kendisiyle ilgili olarak, "Allah bu sağlığı bana verdiği sürece Galatasaray için çalışmaya devam edeceğim" diyen Albayrak, yeni dönemde de yönetimde yer alıp almayacağı konusunda, "O konu başkanımızın takdiridir. Başkan dün bir karar aldı ve buna saygı duyuyorum. Hiçbir zaman Galatasaray'da görevden kaçmadım. Taraftarlarımızın bunu böyle bilmesini istiyorum. Çünkü inanılmaz bir telefon yoğunluğu var. Şirketin santralleri kilitlendi. Ama son sözü başkanımız söyler ve onun kararına saygı duymak durumundayız" diye konuştu.
        
"ALPER POTUK KONUSUNDA BEKLEYİP GÖRECEĞİZ"
Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal'la Alper Potuk'un transferi için ön anlaşma yapmalarına karşın, daha sonra bu transferin Fenerbahçe'ye yönelmesine değinen sarı-kırmızılı yönetici, konunun geçmişini anlatarak, "Halil başkanla biz defalarca görüştük. Sezon başında geldi, sıkıntılı bir dönemde olduklarını ve kümede kalma yolunda Necati Ateş'e ihtiyaçları olduğunu söyledi. Hakikaten olmayacak bir transferdi. Eskişehirspor'u düşünerek, başta Fatih hocamızdan izin alıp Necati'yi verdik. Aramızda iyi bir dostluk vardı. İki gün önce başkanımızın otelinde yaptığımız toplantı öncesinde 6 kez daha görüşmemiz olmuştu. Sonra başkanımızın otelinde bir araya geldik. Alper Potuk'un transfer için Ali Dürüst, ben, Ünal başkanımız ve Halil başkan dördümüz el sıkıştık. Dün ise böyle bir gelişme oldu. Bekleyip bakacağız. Bir fiyatta anlaşmıştık ve problem olmadığını söylemişlerdi. Hatta ödeme tarihlerini ve peşinatı da konuştuk. Her şey mükemmeldi. Dün akşam birden bire böyle bir gelişme. Zannediyorum daha imza atılmamış. Bekleyip göreceğiz" dedi.
        
"ALPER, GALATASARAY'A GELMEK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ"
Alper Potuk'un kendilerine Galatasaray'a gelmek istediğini ve Galatasaraylı olduğunu söylediğini aktaran Albayrak, "Zaten geçen sene Fenerbahçe'nin kendisini çok üzdüğünü ifade ediyor. Bu sene de tribünlerden kendisine bir yuhalama olduğunu aktardı. Bu durum karşısında nasıl olacağını bilmiyorum. Şimdi kimseyi kötülemek istemiyorum. Böyle olmasını gönül istemezdi. Bir şeyler üzerine konuşuldu. Bunları daha detaylı söylemek istemiyorum. Hem o kulübe hem kendi kulübümüze hem de genç kardeşimiz Alper'e zarar vermek istemiyorum" ifadelerini kullandı.
        
Eskişehirspor yönetimi tarafından dün kendisinin arandığını açıklayan Abdurrahim Albayrak, "Fenerbahçe'nin 7,5 milyon euro verdiğini söylediler. Biz de bu parayı veremeyeceğimizi ilettik ve öylece kaldı" şeklinde konuştu.
        
Albayrak, Eskişehirspor'dan Necati Ateş'in Galatasaray'a geri dönme ihtimaliyle ilgili soru üzerine de, "Necati bizim her zaman kardeşimiz. Her şey olabilir" yanıtını verdi.

 

Ntvspor

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:07

İLGİLİ HABERLER