Spor
  • 30.4.2013 17:31

'Alper G.Saray'a gitmek istediğini söyledi'

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, “Alper kariyer planlaması çerçevesinde Galatasaray'a gitmek istediğini söyledi" dedi. Transferin şartları hakkında bir net bir açıklama yapmanın doğru olmayacağının altını çizen Şahbaz, “Galatasaray para ve futbolcu mu önerdi” şeklindeki soruya “Evet. Galatasaray’ın önerisi para artı futbolcu ama biz futbolcuya çok sıcak bakmıyoruz. Görüşmeler devam ediyor” yanıtını verdi.

Oyuncunun maliyeti hakkında kesin konuşmaktan kaçınan Şahbaz, “Alper’in maliyeti en az 6.5 milyon Euro. Belirlediğimiz rakam bu. Gelen diğer teklifleri de değerlendireceğiz” diye konuştu.

Erdal Şahbaz, ”Alper’in transferi konusunda anlaşma zemini oluşturduk. Bu konuda kulüp olarak yapılması gerekenleri yaptık; artık top Galatasaray’da…” dedi.

Anlaşma aşamasına gelinmesinde en önemli faktörün Alper’in iradesi olduğuna vurgu yapan Şahbaz sözlerine şöyle devam etti:

"Alper’in görüşleri elbette belirleyici oldu. Görüşmeler yapıldı; ama belirleyici olan Alper’in fikriydi. Başkanımız, Alper’le bire bir görüştü. Alper, kariyer planlaması çerçevesinde bu transferin doğru bir adım olacağına inandığını söyledi. Çok daha üst düzeyde bir yarışma ortamında yer almak istedi. Başkanımız da Alper’in transferle ilgili bu düşüncesini yönetim kuruluna getirdi. Yönetim olarak uygun bulduk ve transferin önü açıldı. Alper bizim evladımızdır. Bizim için futbolcudan daha önemlidir. Onun isteği belirleyici oldu. Galatasaray’a transfer olmak istedi. Bunun üzerine kulüpler düzeyinde anlaşma aşamasına gelindi."

(Radyospor)

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:46

İLGİLİ HABERLER