Spor
  • 30.8.2009 01:45

ALTIN: OYUNDAN MEMNUNUM, ANCAK GOLE GİDEMEDİK

Kayserispor, Turkcell Süper Lig'inin 4. haftasında evinde konuk ettiği Denizlispor'u 3 golle mağlup ederek, 3 puanın sahibi oldu.
Maç sonrası açıklamalarda bulunan Denizlispor Teknik Direktörü Erhan Altın, maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını belirterek, "Kayseri'ye 3 puan için geldik. Sergilediğimiz futboldan memnunum, ancak gole gidemedik. Milli takım için verilen arayı iyi değerlendireceğiz. Sakat arkadaşlarımız var, bunlarda takıma katıldıklarında Denizlispor hak ettiği yere gelecektir" dedi.
Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas'ın cezası nedeniyle görev alan yardımcı antrenör Cüneyt Dumlupınar, cami olarak ihtiyaçları olan bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Maçı kazandığımız için mutluyuz. Bunun yanında üretken, mücadele eden ve takım halinde oynamamız bizi sevindirdi. Takım için kimse endişelenmesin. Kayserispor hak ettiği yere gelecektir. Denizlispor'a başarılar dilerim" şeklinde konuştu.
Kayserispor'un başarılı defans oyuncularından Aydın ise, maça gelen bütün taraftara teşekkür ederek, "Galibiyet aldığımız için çok mutluyuz. 3 haftadır galibiyet alamıyorduk. Bu hafta seyircilerimizin önünde 3 puan aldığımız için sevinçliyiz. Bundan sonra çok daha iyi bir Kayserispor olacak" dedi.
Mehmet Eren de, geçen haftaki kötü futbollarının ardından, bu hafta sahaya kazanmak için çıktıklarını kaydederek, "Lige iyi bir başlangıç yapamamıştık. Bugün sahamızda iyi futbol oynadık. Hem defansta hem hücumda iyi çoğaldık. Haklı bir galibiyet aldık. Önümüzdeki Ankaraspor maçını da burada kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:27

İLGİLİ HABERLER