Yaşam
  • 1.10.2005 02:16

ALTIN PORTAKAL'DA DUDAK DUDAĞA ÖPÜŞTÜLER

Kiera Chaplin, önceki gece katıldığı bir partide, sevgilisi Kont Ale De Bassaville ile vals yaptı, dudak dudağa öpüşerek pozlar verdi. Torun Chaplin, dün de tarihi semt Kaleiçi’ni gezdi.

ALTIN Portakal Film Festivali’nde ünlü komedyen Charlie Chaplin’i anmak için düzenlenen geceye katılmak üzere Antalya’ya gelen torunu top model ve oyuncu Kiera Chaplin, önceki gece katıldığı bir partide, sevgilisiyle vals ve tango yaptı.

Dudak dudağa öpüşerek pozlar veren Kiera ve sevgilisi Kont Ale De Bassaville, geç saatlerde partiden ayrılarak otele geçti. Torun Kiera Chaplin, dün de Antalya’nın tarihi semti Kaleiçi’ni gezdi. Onursal başkanlığını yaptığı ve dedesinin 1952’de kurduğu Limelight şirketinin Avrupa CEO’su Bruno Cavallier d’Esclavelles ile şirketinin Türkiye Temsilcisi Özlem Uçkan’ı da yanına alan Kiera, rehber Filiz Erkan eşliğinde dar sokakları dolaşarak tarihi yapılar hakkında bilgi aldı. Küçük mağazalara giren Kiera, otantik Türk feslerine büyük ilgi gösterdi. Esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Chaplin, ikram edilen helvadan yedi.

‘Duvara Karşı’ filmiyle ünlenen Sibel Kekilli, önceki gece düzenlenen Portakal Partisi’ne Güney Koreli ünlü yönetmen Kim Ki- Duk ile birlikte katıldı. Zafer işareti yapan Kekilli, ‘Zafer işaretini sinema için yapıyorum’ dedi. 

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 11:00

İLGİLİ HABERLER