Spor
  • 29.4.2015 12:47

Altınordu rekor kırdı

PTT 1. Lig’in 25. haftasındaki 3-1’lik Adanaspor galibiyetiyle seriye başlayan Altınordu, bu süreçte Antalyaspor (3-2), Elazığspor (3-0), Karşıyaka (5-0), Şanlıurfaspor (1-0) ve son olarak da Orduspor’u (3-2) mağlup ederek 6’da 6 yapmayı başardı. Ligde daha önce bu sezona ait üst üste maç kazanma rekoru 5 maç ile Adana Demirspor’a aitti. Güney ekibi, 14 ile 18. haftalarda arasında 5’te 5 yapmış, Kayserispor 3 kez, Alanyaspor ise 1 kez 4 maçlık seriler yakalamıştı.

Küme düşmesi kesinleşen Orduspor ile zor bir maç oynadıklarını ifade eden teknik direktör Hüseyin Eroğlu, “Beş maç üst üste kazanmamıza rağmen bu maçın oldukça güç geçeceğini biliyorduk. Çünkü böyle zamanlarda, küme düşmesine rağmen savaşan, mücadeleyi bırakmayan rakiplere karşı oynamak her zaman zordur. İlk golü kalemizde görünce ne denli haklı olduğumuz da ortaya çıktı. Ancak çabuk toparlandık ve kazanarak çıkışımızı sürdürdük” dedi.

Kalan 4 maçı da kazanmaya odaklandıklarını vurgulayan Eroğlu, “Play-off barajı ile aramızdaki puan farkını istediğimiz noktaya indirdik. 3 maç daha kazanırsak ilk 6 içinde olabileceğimizi hesaplıyoruz. 4 galibiyet ise bizi kesinlikle play-off’a taşıyacaktır. Biz, rakiplerimizin durumlarına bakmadan ve sadece kendi işimize odaklanarak yolumuzda yürümeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:45

İLGİLİ HABERLER