Spor
  • 20.7.2009 00:35

ALTINTOP KARDEŞLERİN GECESİ!..

Almanya´da düzenlenen "T-Home Cup 09" adlı turnuvaya Bundesliga´nın dev ekipleri katırlırken, bügün oynanan ve Bayern Mühin´in Schalke 04 karşısında 2-1 galip geldiği maça Altıntop kardeşler damga vurdu.


Turnuva kapsamında dün oynanan maçlarda yenik ayrılan iki takım Bayern Münih ve Schalke 04, üçüncülük maçı için bugün Veltins Arena´da karşı karşıya geldi. Dün oynanan ve Bayern Münih´in HSV Hamburg´a 1-0 yenildiği maçta son 15 dakikada forma şansı bulan Hamit Altıntop, bugün Schalke karşında ilk 11´de sahaya çıktı ve Bayern Münih´in attığı iki golünde pozisyonunu hazırlayan isim olarak göz doldurdu.

Hamit, çalışkanlığı ve akıl dolu paslarla takımını ateşlerken, yeni hocası Van Gaal´ın dikkatini çekti. Schalke 04´ün dün Stuttgart karşısında 1-0 yenildiği maçta sadece 14 dakika forma şansı bulabilen Halil ise, bügün Bayern Münih karşısında 28. dakikada Schalke 04 adına tek gölü atan isim olmayı başardı. Sol kanattan gelen ortaya iyi yükselerek attığı kafa golüyle Veltins Arena tribünlerini hareketlendiren Halil Altıntop, maçın son bölümünde kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonu ise gole çeviremedi

Schalke 04´ü 2-1 gecen Bayern Münih turnuvanın üçüncüsü olurken, VFB Stuttgart ile HSV Hamburg arasında akşam oynanacak maçın ardından turnuvanın 1.´si ve 2.´si belli olacak."T-Home Cup 09"de Bayern Münih, VFB Stuttgart, HSV Hamburg ve Schalke 04 gibi dev bundesliga ekipleri yer aldı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:11

İLGİLİ HABERLER