Spor
  • 30.4.2010 10:47

AMERİKA'DA TİMSAH YÜRÜYÜŞÜ

Bursalı yönetmen Özkan Öz, Bursaspor Kulübü ile yaptığı görüşmeler neticesinde Bursaspor için bir klip çekmek istediğini bildirdi. Yapılan çalışmalar neticesinde yaklaşık 1 ay süren klip yayına hazırlandı.

8 farklı ülkeden insanın yer aldığı klip, Texas eyaletinde bir grup Bursaspor taraftarının timsah yürüyüşü yapmasıyla başlıyor. Taraftarlar İngilizce olarak mesajlarını ilettikten sonra klibin sonunda "Şimdi sadece birlik olmaya ihtiyacımız var" sloganı yer alıyor.

Özkan Öz, yaptığı açıklamada Bursaspor sevgisini Amerika'da da yaşadıklarını belirterek "Amerika'da yaşan bir Bursalıyım. Burada reklam ajansımız var. Bursaspor’umuz için gönüllü olarak bu çalışmayı yaptık. İlerleyen günlerde klibimizin 2.sini de tamamlayıp sizlerle paylaşacağız. Bursaspor'umuza şampiyonluk yolunda başarılar diliyoruz" dedi.

Bursaspor Kulübü yöneticileri de Özkan Öz'e katkılarından dolayı teşekkür ettiler . Klibi izleyen Bursaspor hayranları ise gördükleri manzara karşısında duygulanıp, gözlerinin yaşardığını söylediler.

İHSAN ALTIKARDEŞ -BURSA

 

 
Videoyu İzlemek İçin Tıklayınız
 

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 08:15

İLGİLİ HABERLER