Yaşam
  • 5.4.2020 21:56

Amerika'da yaşayan Ahu tuğba dehşeti anlattı!.. Burada paran yoksa ölürsün

Uzay çağını yaşadığı söylenen Amerika'nın aslında taş devrini yaşadığı gün gibi ortaya çıktı.. 17 bin doları olmayan Koronavirüs hastaları sokaklarda ölürken yağma başlamak üzere..

Ahu Tuğba: ABD'de paran yoksa sokakta ölüyorsun

Ahu Tuğba: Amerika'da 'açım' de, komşun su vermez! - Magazin ...

Son dakika... Sekiz günde koronavirüs vakalarının 3'e katlandığı ABD’de kabus giderek büyüyor. Uzun süredir yaşamını ABD'de devam eden Yeşilçam oyuncularından Ahu Tuğba, insanların hastanede kalmadığı halde 17 bin dolar ücret ödediğini belirterek salgınla ilgili yaşadıklarını anlattı.

Yeşilçam oyuncularından Ahu Tuğba uzun süredir hayatını Amerika'da devam ettiriyor.

Ahu Tuğba, "Amerika'da paran yoksa sokakta ölüyor insanlar, sonra da yakıyorlar. Yandaki komşu hastaneye gitti arabasıyla: Kilise hastanesiymiş, bakmamışlar, 3 gün bekletmişler. Çarşamba sabahı bir daha gitmiş, ayakta bakmışlar sonra da göndermişler.

"HASTANEDE KALMADIĞI HALDE 17 BİN DOLAR ÜCRET ÖDEMİŞ"

Hastanede kalmadığı halde 17 bin dolar ücret ödemiş. Burada sigortan yoksa yandın! Bir hastalık halinde ambulans çağıracaksın. Ambulans almaya gelirken, polis arabası ve itfaiye arabası da geliyor, o zaman bakıyorlar. Sistem burada böyle" ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE'DEKİ ŞARTLARI ÖVDÜ

Türkiye'de ki şartları da öven Tuğba, "Türkiye'de polis ve jandarma eve gidiyor, yardım ediyor. 65 yaş üstünde ki emeklinin parasını evine götürüyor. 'Devlet hastanesine acilden gidince bakıyorlar hemen' dedim Amerikalı arkadaşlarıma inanamadılar. Burada 'açım' de, komşun su vermez " dedi.

"YAĞMALANMAYA KARŞI HERKES TAHTA İLE CAMLARI KAPATIYOR"

Ahu Tuğba, Florida ve New York'ta çok kötü günler yaşandığını belirterek, "Burada herkes yağmalamaya karşı tahta ile camları kapatıyor. Hastanelerde şu an parası ve sigortası olanlar bile zor bakılıyor. Sokakta yatan evsizler çok fazla. Herkes silahlanıyor... " dedi.

Güncellenme Tarihi : 6.4.2020 11:30

İLGİLİ HABERLER