Medya
  • 27.2.2016 13:23

Amerika'dan Tayyip'e Turuncu darbe girişimi

Aydınlık gazetesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Eylül'de darbe hazırlığı olduğunu iddia eden bir manşet atmıştı. Aydınlık'ın darbe haberinde ;

Eylül'e dikkat!

"Saray'a Eylül'de darbe hazırlığı" manşeti atan Aydınlık, "20-23 Ocak tarihleri arasında yapılan Davos Ekonomi Forumu sırasında Türk heyetindeki bazı isimler, finans kuruluşları Merrill Lynch ve Goldman Sachs ile özel görüşmeler yaptı. Eylül'de Erdoğan'ı saf dışı bırakmaya yönelik operasyonların olabileceğinin belirtildiği haberde, Davos'taki toplantıya eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın katılması dikkat çekti" ifadelerine yer verildi.

Arınç ve Çelik'ten saf dışı bırakma operasyonu mu?
 
Haberde Arınç ve Çelik'in açıklamalarının da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Eylül'e kadar saf dışı bırakmanın işareti olduğu iddia edildi. Haberde Erdoğan'ın başkanlık ve yeni anayasa sürecinde ciddi firelerle karşılaşabileceği de iddia edildi. Haberde Cemaat'in AK Parti içinde organize şekilde çalıştığı da yer aldı.

Bu haberin ardındanda Doğu Perinçek'ten sürpriz bir çağrı gelmiş ve Demokratların PKK, PYD, FETÖ, Amerika, İsrail ve Avrupa ittifakına karşı AKP'nin yanında durması gerekitğini söylemişti.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğur Perinçek geçenki yazısında Aydınlık gazetesindeki başyazısında oynanan büyük oyunu deşifre etti. 

ABD ve İsrail’in PKK, HDP, CHP, FETÖ ve Ak Parti içindeki bazı isimlerle birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a karşı açtıkları savaşın asıl planının Türkiye’yi bölmek olduğunu ve tüm vatanseverlerin ihanet cephesine karşı olması gerektiğini vurguladı.
Aydınlık Gazetesi bugünde "TURUNCU DARBE TEZGAHI" manşetiyle çıktı. Gazetenin haberinde Amerika'nın bu sonbaharda Türkiye'de bir darbe hazırlığında olduğu bunun için sosyal huzursuzluklar çıkartılacağını iddia etti.
Aydınlık Gazetesi'nin iddiasına göre Gezi benzeri sosyal huzursuzluklar ile Erdoğan'ın itibarı erozyona uğratılacak ardından da genel bir ayaklanmayla da saraydan atılacak.
Gazetesi Büyük darbe yiyen FETÖ ve HDP'nin önümüzdeki günlerde güçlerini birleştirerek bu girişin içerisinde birlikte hareket edeceğini yazdı.

Aydınlık

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 16:01

İLGİLİ HABERLER