Gündem
  • 9.10.2019 23:14

Amerika'ya güvenip Türkiye Fırat'ın ötesine geçemez diyen Demirtaş mal mal bakıyor

Demirtaş şimdi cezaevinde mal mal televizyona bakıyor!

Türk ordusu bugün itibarıyla Fırat'ın doğusuna geçerken, Selahattin Demirtaş "mal mal" kahraman Mehmetçiğin teröristleri imha operasyonunu izliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "TSK, Suriye'nin kuzeyinde PKK/YPG ve DEAŞ terör örgütlerine karşı Barış Pınarı Harekatı'nı başlatmıştır." ifadesi ile günlerdir beklenen operasyonun başladığını duyurdu.

Yerli ve milli teknolojilerin yoğun olarak kullanıldığı operasyonda terör mevzileri ateş altına alındı.

Türk savaş uçakları Ceylanpınar'ın karşısında bulunan Resulayn'ı bombardıman altına alırken Anadolu Ajansı, Tel Abyad'ın da obüslerle vurulduğunu aktardı.

AA ve Suriye Demokratik Güçleri (SDG), savaş uçaklarının sınırdan 30 kilometre içerdeki hedefleri vurduğunu duyurdu.

DEMİRTAŞ MAL MAL İZLİYOR!

Fırat'ın doğusundaki PKK hedeflerine yönelik harekat, kahraman Türk Ordusunun tüm kararlılığı ile devam ederken, Türkiye için beka meselesi olan bu kritik adım akıllara cezaevinde tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş'ı getirdi.

Demirtaş, HDP Genel Başkanlığı döneminde, Türk ordusuna meydan okumuş ve, "Fırat'ın diğer yakasına geçerse vururuz' diyorlar. PYD'ye çıkmış terör örgütü diyorsunuz. Yok Fırat'ın diğer yakasına geçemezmiş. Geçecek.. Bak YPG, Fırat'ın ötesine geçecek ve sen de suyun bu tarafından mal mal bakacaksın." ifadelerini kullanmıştı.

Türk ordusu bugün itibarıyla "suyun öte yakasına" geçerken, Selahattin Demirtaş şimdi cezaevinde varsa televizyonundan, yoksa radyodan "mal mal" kahraman Mehmetçiğin teröristleri imha operasyonunu izliyor.

Sosyal medyada ise Demirtaş'ın o rezil açıklamasının, Cem Yılmaz'ın bir sahne şovu ile montajlanmış klip versiyonu günün en çok paylaşılan görüntüleri arasına girdi.

Güncellenme Tarihi : 9.10.2019 23:22

İLGİLİ HABERLER