Spor
  • 28.1.2014 11:36

Amrabat’a büyük tehdit

Vatan’da yer alan habere göre, Fatih Terim’in Kayseri’den 8.5 milyon Euro’ya transfer ettirdiği, ancak hayal kırıklığı yaratan performansı nedeniyle G.Saray’ın sezon başından beri göndermek istediği Amrabat’ın Malaga’ya sürpriz bir şekilde nasıl gittiği ortaya çıktı..

Başkan Ünal Aysal’ın “Ne adam gibi oynuyor ne de gitmeyi kabul ediyor.. Bizi bu adamdan kurtar” diyerek CEO Lütfi Arıboğan talimat vermesi üzerine, dün sabah Amrabat ile Arıboğan bir araya geldi..

“İSTENMEYEN ADAM OLURSUN”
Arıboğan, şu anda izlediği stratejinin yanlış olduğunu belirterek Amrabat’a “Biz seni kaybetmek değil kazanmak istiyoruz.. Yabancı sınırlaması yüzünden forma giymen imkansız gözüküyor.. Oysa senin sürekli oynaman lazım.. Eğer kendini G.Saray’ın bir oyuncusu olarak görüyorsan inat etmeyi bırak, başka takıma kiralanmayı kabul ederek bize şu kritik süreçte yardımcı ol.. Malaga’da iyi oynarsan gelecek sezon G.Saray’daki yerin hazır olur.. Ama böyle devam edersen ve gitmezsen gelecek sezona kadar istenmeyen adam olacaksın” tavsiyesinde bulunduğu öğrenildi..
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:07

İLGİLİ HABERLER