Spor
  • 7.1.2014 20:54

Amrabat geldiği gibi gitti

Galatasaray'ın Antalya kampına katılmak üzere Türkiye'ye gelen Amrabat Antalya'ya Galatasaray kampı yerine Antalyaspor'a gidiyor.
Galatasaray ve Antalyaspor yöneticileri Amrabat'ın sezon sonuna kadar kiralık oynaması konusunda anlaştı. Yapılan anlaşmadan haberi olmayan Amrabat,  uçaktan attığı Tweet'de , "2 yıl Galatasaray'da oynayacağım" dedi.
Yıldız oyuncu Türkiye'ye indiğinde Antalyaspor'a kiralandığını öğrendi.

Galatasaray'dan şok ayrılık.Galatasaray'da forma giyen başarılı futbolcu Ambarat, Medikalpark Antalyaspor'a transfer oldu. Bu transfer sezona damgasını vuracak cinsten..

Ara dönem transfer bombaları patlıyor. Galatasaray sezonun en bomba transferlerini yaparken yıldız oyuncusu Amrabat ile de yollarını ayırdı.

Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Galatasaraylı Amrabat'ı transfer ettiklerini açıkladı.

AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaraylı Amrabat ile ilgili kulübüyle görüştüklerini söyledi. Amrabat'ın şu an yurt dışında olduğunu bildiren Gencer, "Oyuncunun kulübüyle anlaştık. Amrabat sezon sonuna kadar kiralık olarak Antalyaspor'da forma giyecek" dedi.

Trabzonspor'da forma giyen Giray Kaçar'la da 2,5 yıllığına prensipte anlaşma sağladıklarını ifade eden Gencer, bu oyuncularla kısa süre içinde sözleşme imzalayacaklarını anlattı.

Gencer, Beşiktaşlı Holosko konusunda ise bir girişimleri olmadığını kaydetti.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:41

İLGİLİ HABERLER