Spor
  • 10.1.2014 09:47

Amrabat'ta flaş gelişme

Transfer çalışmalarını sürdüren ve devre arasında kadrosuna Giray Kaçar ile Semih Şentürk'ü katan Antalyaspor, iki dev imzaya daha hazırlanıyor. Kırmızı beyazlılar uzun süredir ilgilendiği ve Galatasaray'la temaslarda olduğu Amrabat için son düzlüğe girdi. Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer'in dün akşam sarı kırmızılı takımın CEO'su Lütfi Arıboğan'ı aradığı ve Amrabat ile ilgili son gelişmeleri takip ettiği öğrenidli.

Lütfi Arıboğan'ı aradı
Eurosport.com Türkiye'nin endindiği bilgiye göre Antalyaspor, Amrabat transferini yarın akşama kadar bitirmek istiyor. Kırmızı beyazlıların başkanı Gültekin Gencer de dün akşam saatlerinde Lütfi Arıboğan ile görüşerek Amrabat konusunda ısrarlarını yineledi. Sezon başında da Galatasaray'dan istedikleri Amrabat için kiralık olarak Galatasaray ile anlaşmaya varan Antalyaspor, Faslı futbolcunun kafasındaki karışıklığı da gidermek istiyor. İstanbul'dan ayrılmak istemediğini sarı kırmızılı yönetime bildiren Amrabat için Galatasaray yönetimi ikna çalışmalarını sürdürüyor.

Burak Yılmaz da devrede
Antalyaspor'un Amrabat transferindeki kozu ise Gültekin Gencer'in çok yakından tanıdığı Burak Yılmaz. Golcü futbolcunun Antalyaspor macerası sırasında yöneticilik yapan Gültekin Gencer'in Burak Yılmaz'ı devreye soktuğu ve Amrabat'a Antalya'yı anlatmasını istediği ifade edildi. Gültekin Gencer böylelikle hem Lütfi Arıboğan hem de Burak Yılmaz aracılığıyla Amrabat'ı ikna etmeye çalışıyor. Ayrıca kulüp yetkilileri de Faslı orta saha ile yakından ilgileniyor.

İbrahim Toraman'ı istiyorlar
Kırmızı beyazlıların bir diğer transfer hedefi de İbrahim Toraman. Savunmasını Giray Kaçar ile güçlendiren Antalyaspor, ligin ilk yarısında yaşadığı sorunları tamamen ortadan kaldırmak istiyor. Deniz Barış'ın kendisine takım bulmasını isteyen ve kadro dışı bırakan kırmızı beyazlılar, defansa güçlü bir takviye daha yapmanın peşinde. Kırmızı beyazlılarda Gültkin Gencer, İbrahim Toraman'ın bonservis bedelini indirmesi halinde birkaç gün içinde tecrübeli futbolcuya imza attıracak. Antalyaspor ile Beşiktaş arasında Ömer Şişmanoğlu'ndan doğan alacaklara karşılık İbrahim Toraman'ın istendiği de ifade edildi.

Alper Aslan - Eurosport

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:36

İLGİLİ HABERLER