Dünya
  • 20.1.2020 12:32

Ana caddenin ortasında tecavüze etti

ABD’den kan donduran bir son dakika haberi geldi. Dün New York’ta meydana gelen bir cinsel taciz olayının ardından şehirde tedirginlik hala devam ediyor. New York polisi, Pazar günü 27 yaşındaki bir kadını dar bir sokağa sürükleyip tecavüz eden bir saldırganı yakalamak için çalışmaların devam ettiğini söyledi. Gece saat 4’te ana caddede yürüyen genç kadın, bir sapığın tacizi ile karşılaştı. Saldırgandan kaçmaya çalışan kadın, bu noktadan sonra adeta dehşeti yaşadı. Küçük bir geçide doğru kadını zorla sürükleyen sapık hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Dehşet verici karşılaşma Cumartesi günü gece saat 4'te meydana geldi. Evine gitmek üzere ve kadın, 163-18 Jamaica Avenue'da yürüyen bir kadın, fotoğrafı dün paylaşılan bir sapığın saldırısına uğradı. Ana caddede kadının karşısına çıkan saldırgan, mağduru darp ederek ara bir sokağa sürükledi ve burada ona adeta dehşeti yaşattı. Saldırganın hala yakalanamaması nedeniyle bu tecavüz olayı, şehirde en çok konuşulan ve tartışılan konular arasında yerini aldı.

ANA CADDEDE TECAVÜZ DEHŞETİ

NYPD'ye (New York Polisi) göre kadın, saldırgan sapığın yanından geçmeye çalıştığı esnada şahıs kadını kolundan tutarak hareket edemeyecek şekilde sürüklemeye başladı.Ellerinde güvenlik kamerası kayıtlarının bulunduğunu söyleyen polis yetkilileri, olayın ne kadar ciddi olduğunu anlattı. Mağdur kadının başında, kollarında, bacakların ve vücudunun çeşitli bölgelerinde ciddi kanamalar olduğu bildirildi. New York'ta bir hastaneye kaldırılan kadın, taburcu olduktan sonra tekrar ifade verecek.

 

Güncellenme Tarihi : 20.1.2020 12:35

İLGİLİ HABERLER