Asayiş
  • 28.7.2009 00:35

ANA KIZI BOĞULMAKTAN KURTARAYIM DERKEN KENDİ ÖLDÜ!..

KOCAELİ'nin Kandıra İlçesine bağlı Cebeci sahilinde denize giren Adapazarı M.Akif Ersoy Endüstri Meslek Lisesi son sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Hakkı Doğukan Çengel, boğulma tehlikesi geçiren iki kişiyi kurtarmak isterken boğularak yaşamını yitirdi.

Adapazarı'ndan hafta sonu tatilini geçirmek üzere ailesiyle birlikte Cebeci'ye gelen liseli Hakkı Doğukan Çengel, anne ile kızın denizde boğulma tehlikesi geçirdiği görünce dayısı ile birlikte suya atladı. Büyük bir paniğin yaşandığı sahilde Çengel, anneyi kurtarırken dayısı da küçük kızı kurtardı. Kurtarılan anne ve kızı Çengel'in dayısı sahile getirdiği sırada yorulan Doğukan'ı büyük bir dalga alarak açığa sürükledi. Liseli genç saniyeler içerisinde sahildekilerin dehşet dolu bakışları arasında gözden kayboldu.

Yapılan aramalar sonucunda denizden cesedi çıkarılan Hakkı Doğukan Çengel, bugün Akyazı Dokurcun’da kılınan cenaze namazı sonrasında toprağa verildi.

M.Akif Ersoy Endüstri Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Selim Akgünler talihsiz olay sonrası yaşamını yitiren Doğukan Çengel'in okulda başarılı bir ögrenci olduğunu belirterek, “Dayısıyla birlikte anne kızı kurtarmak isterken boğuldu. Bu ölüm haberi bizi çok üzdü” dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:04

İLGİLİ HABERLER