Medya
  • 29.4.2007 21:16

ANADOLU AJANSI'NDAN CUMHURİYET MİTİNGİ AÇIKLAMASI...

ANKARA - Anadolu Ajansı'ndan (AA) yapılan açıklamada, Hürriyet gazetesinin internet sitesinde bir süre yayında kalan ''Cumhuriyet için Çağlayan Mitingi''ne ilişkin, ''Anadolu Ajansı Yayını Kesti - Cumhuriyet Mitinginden Dünyaya Fotoğraf Geçmiyor'' manşetinin gerçeği yansıtmadığı belirtilerek, ''Bunun en büyük kanıtı; aynı yayında kullanılan AA tarafından yayına verilen miting fotoğrafıdır'' denildi.
     AA açıklaması şöyle:
     ''Hürriyet gazetesinin internet sitesinde bir süre yayında kalan, 'Cumhuriyet için Çağlayan mitingi'ne ilişkin, 'Anadolu Ajansı Yayını Kesti - Cumhuriyet Mitinginden Dünyaya Fotoğraf Geçmiyor' manşeti gerçeği yansıtmamaktadır. Bunun en büyük kanıtı; aynı yayında kullanılan AA foto muhabiri Erhan Sevenler tarafından çekilen ve AA Fotoğraf Haberleri Müdürlüğü tarafından yayına verilen miting fotoğrafıdır. Nitekim Hürriyet internet sitesi söz konusu yayınını bir süre sonra kaldırmıştır.
     Tandoğan'da, 14 Nisan 2007 tarihinde düzenlenen mitingde olduğu gibi, Çağlayan mitinginde çekilen fotoğraflardan da Anadolu Ajansı Fotoğraf Haberleri Müdürlüğü, web sitesinde 'özel galeri' oluşturmuş ve bu galeride onlarca fotoğrafa yer vermiştir.
     Anadolu Ajansı, 'doğru, tarafsız, hızlı' gazetecilik anlayışını her şart altında en ideal biçimde yerine getirmiştir ve getirmeye de devam edecektir.
     Kamuoyunun bilgisine sunar, konuyla ilgilenen okuyucu ve izleyicilerin sağlıklı bilgi, doğru haber ve kaliteli fotoğraf için http://www.aa.com.tr adresini ziyaret edebileceklerini bildiririz.''
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 19:39

İLGİLİ HABERLER