Spor
  • 30.5.2020 00:57

Ancelotti, Terim'den Galatasaraylı o ismi istedi...

KAYNAK : MİLLİYET

Galatasaray'da yeni sezon transfer hazırlıkları sürerken bir yandan kaynak arayışı da devam ediyor. Christian Luyindama'yı yüksek bonservisle satmanın planını yapan sarı-kırmızılı takımın kapısını Everton çaldı.

Galatasaray'da yeni sezon ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Galatasaray'da çapraz bağları yırtıldığı için Kasım ayından bu yana forma giyemeyen Christian Luyindama'nın sakatlığı, Avrupa'daki taliplerine engel olmadı.

Kongolu oyuncu ile ilgili yeni bir haber daha ortaya çıktı.

Listesinin ilk sırasında

Listesinin ilk sırasında

Afrika'da çıkan son haberlere göre, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'da teknik direktör Carlo Ancelotti, yönetime verdiği defans transferi listesinin ilk sırasına Luyindama'yı yazdı. İtalyan hocanın, stoper takviyesi için 26 yaşındaki oyuncunun kendilerine yeterli olacağını bildirdiği yazıldı.

15 milyon euro

15 milyon euro

Everton yöneticilerinin, önümüzdeki günlerde resmi teklifle Galatasaray'ın kapısını çalacağı ve Galatasaray'ın da 15 milyon euroluk bir bonservis bedeli karşılığında oyuncusunu göndermeye sıcak bakacağı kaydedildi.

Aston Villa ve West Ham da peşinde

Aston Villa ve West Ham da peşinde

Fiziksel olarak öne çıktığı belirtilen Luyindama'nın peşinde Everton ile birlikte Aston Villa ve West Ham'ın da bulunduğu vurgulanırken, sakatlığını atlatarak son dönemde forma giyecek olmasının da önemli olduğu ifade edildi.

Galatasaray'ın Standard Liege'den 8.5 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Luyindama, toplam 32 maçta görev aldı ve 2 gol, 1 asistlik de performans sergiledi

 

 

Güncellenme Tarihi : 30.5.2020 00:34

İLGİLİ HABERLER