Spor
  • 28.9.2011 03:22

ANDREA SANTOS'DAN FENERBAHÇE İTİRAFLARI!..

Birden bire Fenerbahçe'de çok kötü günlerin başladığını anlatan Brezilyalı yıldız, "Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nden atılınca yollarımı ayırmaya karar verdim" dedi.

Santos, İngiliz kulübüne transferinin çok hızlı geliştiğini ifade ederek, "Brezilya formasıyla Emirates Stadyumu'nda ortaya koyduğum performansın Wenger üzerinde etkili olduğunu düşünüyorum. Eğer maça gelmeseydi şu anda burada olur muydum bilemiyorum. Arsenal'e transferim çok hızlı gerçekleşti. Gerçekten Türk futbolunda ve Fenerbahçe'de çok kötü günler başlamıştı. Her şey bir anda oldu. Arsene Wenger'le konuştum ve Londra'ya geldim. Bir anda kariyerimde yeni bir gelişme oldu. Türkiye'de her şey çok iyi giderken bir anda Şampiyonlar Ligi'nden atılmamız Arsenal'in teklifini kabul etmemdeki en önemli faktördü. Bütün zorluklara göğüs gererek takım ve camia olarak şampiyon olacağımıza inanmıştık. Bir anda kaos ortamı oluştu ve atmosfer değişti. Ben de böyle bir ortamda oynamamak için Londra'ya geldim. Buraya geldiğim için çok mutluyum" diye konuştu.

"2014 YILINDA BREZİLYA'DA DÜZENLENECEK DÜNYA KUPASI'NDA FORMA GİYMEK İSTİYORUM"

Brezilyalı yıldız, fizik ve teknik açıdan hazır olabilmesi için 5-6 müsabakada daha forma giymesi gerektiğini vurgulayarak, "2014 yılında Brezilya'da düzenlenecek Dünya Kupası'nda forma giymek istiyorum. Fenerbahçe'de oynarken en kuvvetli yönüm ileriye dönük oynayıp, gol pası verip pozisyon yaratmaktı. Ancak Premier Lig'de bir bekin öncelikle savunma yapması gerektiğini biliyorum. Çok zor ve hata kabul etmeyen bir lig. Oyun çok süratli oynanıyor. 25 gün resmi maça çıkmadım, Şampiyonlar Ligi'nde oynadığımız Dortmund müsabakasında sonradan oyuna dahil oldum ve Blackburn karşısında 90 dakika forma giydim. 5-6 maç sonra fizik ve teknik olarak hazır olacağımı tahmin ediyorum. Arsenal'e gelmeden önce Edu, Sylvinho, Gilberto, Denilson ve Eduardo ile konuştum. Hepsi Arsenal'e gelmemin kariyerim açısından çok iyi fırsat olduğunu söyledi. Şu anda bir ev buldum ve Hampstead'e taşınacağım. Ayrıca yakında baba oluyorum. Özel hayatımdaki mutluluğu sahaya yansıtıp Arsenal taraftarlarını da mutlu etmek istiyorum" şeklinde konuştu.
MİLLİYET

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 13:40

İLGİLİ HABERLER