Gündem
  • 13.5.2022 00:19

Anında karşılık verdik!.. 21 terörist öldürüldü

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), terör örgütü tarafından Gaziantep Karkamış ilçesine ve Köprübatı Hudut Karakoluna Suriye Ayn-El Arap bölgesinden yapılan ÇNRA/ Havan saldırısı sonucunda dört askerin ve bir sivil vatandaşın yaralandığını açıkladı. MSB, daha sonra bir açıklama daha yaparak hastaneye kaldırılan askerlerden birinin şehit olduğunu bildirdi. Ayrıca, cezalandırma atışlarıyla 21 teröristin etkisiz hale getirildiği duyuruldu.

Gaziantep'in Karkamış ilçesinde Suriye sınırında yer alan Köprübaşı Hudut Karakolu'na havan mermileri düştü.

YETKİLİLER İNCELEMELERDE BULUNDU

Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken, olayın duyulması üzerine Gaziantep Valisi Davut Gül ve güvenlik yetkilileri Karkamış'a giderek incelemelerde bulundu.

Son dakika: Karkamış’a havan saldırısı: Bir asker şehit oldu

MSB: SALDIRI SONRASI BELİRLENEN HEDEFLER VURULDU

Milli Savunma Bakanlığı tarafından saldırıyla ilgili bir açıklama geldi. MSB, saldırıda bir şehit ve 3 asker ve 1 sivilin yaralandığını açıkladı. Ayrıca saldırı sonrası belirlenen hedeflere misliyle karşılık verildiği bildirildi. Şu anda terör hedefleri vuruluyor.

AYN-EL ARAP'TAN HAVAN SALDIRISI

İşte o açıklama: Hain terör örgütü tarafından Gaziantep'in Karkamış ilçesine ve Köprübatı Hudut Karakolumuza Suriye'nin Ayn-El Arap bölgesinden yapılan ÇNRA/Havan saldırısı sonucunda 4 askerimiz ve 1 sivil vatandaşımız yaralanmıştır.

Yaralılarımız derhâl hastaneye sevkedilerek tedavilerine başlanmıştır. Ateş destek vasıtalarımızla meşru müdafaa ve cezalandırma atışları kapsamında belirlenen hedeflere misliyle karşılık verilmektedir.

Güncellenme Tarihi : 13.5.2022 00:25

İLGİLİ HABERLER