Dünya
  • 10.11.2017 00:06

Anıtkabir fotoğrafına Madonna yorum yapınca...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın davetiyle Türkiye'ye gelen Tesla'nın kurucusu Elon Musk'ın Anıtkabir fotoğrafları çok konuşuldu. İşte Musk'ın Anıtkabir fotoğrafının altına Madonna'nın yorum yazmasının ardından Türkiye'den bir takipçiyle yaşanan ilginç diyalog...

Dünyaca ünlü iş adamı, elektrikli otomobil pazarının öncü ismi Tesla Motor’un CEO’su Elon Musk'ın Anıtkabir ziyareti sırasında çektirdiği kare çok konuşuldu.

Elon Musk'ın özellikle; 'Çiçekleri ben yerleştirdim. Üç kırık kaburga, delinmiş bir ciğer... Ve o savaşmaya devam etti... ' sözleri de duyanları duygulandırdı

Elon Musk'ın bu paylaşımı özellikle Türk takipçilerinden binlerce beğeni ve yorum alırken beklenmedik bir şey oldu.


Dünyaca ünlü star Madonna, Allen Musk'ın ilk Anıtkabir fotoğrafının altına yorum yaptı.


Fotoğrafa, ABD’li şarkıcı Madonna yorum yaptı.
Madonna'nın "Hey ne oldu benim Tesla” yorumuna bir Türk takipçi, ".... ulan Tesla'nı şimdi" diyerek yanıt verdi.
Musk, Türk takipçisinden gelen bu yoruma ilgisiz kalmayarak beğendi.

Tesla ve SpaceX şirketlerinin sahibi Elon Musk, dün Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'la görüştükten sonra Anıtkabir' ziyaret etti. 'demişti.

Elon Musk Atatürk paylaşımlarına devam ediyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuk ettiği dünyaca ünlü teknoloji dahisi Tesla Motor'un CEO'su Elon Musk, sosyal medya üzerinden Atatürk paylaşımları yapmaya devam ediyor.

Musk dünkü iki adet Anıtkabir fotoğrafı paylaşımından sonra bugün de Atatürk'ün ünlü bir sözünü Twitter'dan  takipçileriyle paylaştı. Musk'ın paylaştığı Atatürk'ün "Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse, bilimi seçin." sözüne kısa sürede 30 bin beğeni geldi.

Ünlü CEO'yu sadece Twitter'da 14.5 milyon kişi takip ediyor, Instagram takipçilerinin sayısı 3.5 milyon kişi.

Güncellenme Tarihi : 10.11.2017 00:30

İLGİLİ HABERLER