Spor
  • 22.5.2013 16:18

Anıtkabir'de F.Bahçe - Trabzonspor dostluğu

FENERBAHÇE ile Trazonspor arasında 3 Temmuz şike sürecinde 2 camia arasında süregelen gerginlikler, Ziraat Türkiye Kupası finali öncesi yerini dostluk rüzgarlarına bıraktı.

FİNAL İÇİN CENTİLMENİK DİLEĞİ

Maçtan önce Ata'nın huzuruna çıkan iki takımın taraftarları dostluk örneği sergileyip finalin centilmence geçmesini dilediler. Fenerbahçeli ve Trabzonsporlu taraftarlar aralarında bir husumet olmadığını ve her zaman dost olduklarını söylediler. Zaman zaman yöneticilerin, zaman zaman sahada futbolcuların ve basının gerginliklere sebep olacak açıklamalarına dikkati çeken taraftarlar, "Biz her zaman dostuz. Biz Fenerbahçeli veya Trabzonsporlu olabiliriz ama önce insanız. Hepimizin başka takımları tutan kardeşleri, akrabaları, arkadaşları var. Bunu sadece bir futbol, seyretmesi güzel bir oyun olarak bırakmalıyız" dediler.

STAT ÇEVRESİNDE YOĞUN GÜVENLİK

Bu arada karşılaşmanın oynanacağı 19 Mayıs Stadyumu çevresinde sabah saatlerinden itibaren yoğun güvenlik önlemleri alındı. Çevik Kuvvet’e mensup polisler özellikle protokol girişi ve her iki takımın giriş yapacağı kapıların önünde bariyerlerle barikatlar kurdu. Daha önceden bildirilen protokol listesinde olmayan hiçbir araç stad çevresine yaklaştırılmadı.

 

DHA

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:07

İLGİLİ HABERLER