Asayiş
  • 12.11.2020 00:44

Ankara'da gece yarısı korkutan fabrika yangını

Ankara’nın Altındağ ilçesinde iki katlı sunta deposunda çıkan yangın, arkasındaki 4 katlı apartman ile bitişiğindeki iş yerine de sıçradı. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Ankara'da kereste fabrikasında yangın! | HaberlerZ

Yangın, henüz bilinmeyen bir nedenle saat 19.30 sıralarında Altındağ ilçesi Önder Mahallesi'ndeki iki katlı sunta deposunda çıktı. Henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyerek deponun tamamını sardı. Yangın, deponun arka tarafında bulunan 4 katlı apartmana ve bitişiğindeki iş yerine sıçradı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Bu sırada polis ekipleri de binadakileri tahliye etti. İtfaiye ekipleri mahallede paniğe neden olan yangının söndürülmesi için çalışma başlattı.

Ankara'da bulunan kereste fabrikasında yangın çıktı

Öte yandan 4 katlı bina ve bitişiğindeki yangın kısa sürede söndürülürken, kereste ve sunta deposundaki yangına devam etti. Ayrıca Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş olay yerine gelerek, itfaiye ekiplerinden bilgi aldı. Olay yerinde açıklamada bulunan Yavaş, yangında can kaybı ve yaralananın olmadığını ve ekiplerin yangına müdahalesinin devam ettiğini söyledi. Yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Ankara'da kereste fabrikasında yangın - Haberler Haberleri

 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Altındağ ilçesinde bir kereste fabrikasında çıkan yangına 93 personel, 12 arazöz, 14 tanker ile müdahale edildiğini açıkladı.

Ankara'nın Altındağ ilçesi Siteler mevkisinde bir kereste fabrikasında çıkan yangınına ilişkin açıklama yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yangına 13 istasyondan 93 personel, 12 arazöz, 14 tanker ile müdahale edildiğini açıkladı.

Ankara yangın: Kereste fabrikasında yangın çıktı, civar evlere sıçradı

Yavaş , akşam saat 19.07'de çıkan yangına itfaiye ekiplerinin 3 dakika içerisinde müdahale ettiğini ve çalışmalara ASKİ, Fen İşleri Daire Başkanlığı, ANFA ve diğer birimler ile birlikte toplam 100 araç ile 160 personelin yangına müdahale ettiğini ve kontrol altına alınan alevleri söndürme çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Güncellenme Tarihi : 12.11.2020 01:11

İLGİLİ HABERLER