Gündem
  • 29.5.2006 00:08

ANKARA'DAKİ VOLEYBOLCULARA RÖNTGEN NORVEÇ'TE MANŞET OLDU

Norveçli bayan voleybolcuların Ankara'da güneşlenmek isterken başlarına gelenler, kendi ülkelerinde, "Norveç Milli Takımı Türklere Bikini Ateşi Verdi" başlığıyla manşet oldu.


Norveç'in büyük günlük gazetelerinden Dagbladet, helikopterin bile içinde olduğu voleybolcu kızlara yönelik taciz olaylarını manşetine taşıdı. Gazete, spor eki olayı, "Norveç Milli Takımı Türklere Bikini Ateşi" verdi başlığıyla sürmanşetten verdi. Olaya spor ekinde iki tam sayfa ayıran gazete, helikopterin de göründüğü güneşlenme fotoğraflarını da kullandı.
Gazete haberinde olayları, "Yüzlerce kişi, polis ve helikopter onları takip etti" diye anlattı.

NORVEÇLİ BAYAN SPORCU: ANNEM BANA 'ÜNLÜ MÜ OLDUNUZ' DEDİ
Ankara'da güneşlenmek isterken önce bir grubun sonra da bir helikopter pilotunun yakın ilgisiyle karşılaşan Norveç Bayan Valeybol Milli Takımı bugün son maçlarına büyük bir ilgi altında çıktı.
Avrupa Genç Bayanlar Voleybol Şampiyonası eleme maçları için Ankara'da bulunan Norveç Milli Takımı bugün son maçlarını Atatürk Spor Salonu'nda yaptı.
Kaldıkları otelden spor salonuna yürüyerek gelen takım yol boyunca çeşitli tezahürat ve tacizlere maruz kaldı.
Bugün gazetelerde Norveçli kızların haberini okuyan Ankaralılar'ın bazıları kızları alkışlarken, bir grubun "fıstık bunlar, fıstık" demesi çevredikilerin tepkisini çekti.

"AİLELERİMİZ ŞAŞKIN"
Norveç Milli Takımı oyuncusu İngrid Helene Sando yaptığı açıklamada, haberin Norveç basınında da yankı bulduğunu ve kendilerinin Türkiye'nin büyük gazetelerinde de manşetlerde olduğunu öğrenen annesinin kendisini arayarak "Kızım sen ünlü mü oldun" diye sorduğunu söyledi.
Hanna Sandsdalen ise haberlerden sonra Başkent'te kendilerine gösterilen ilginin arttığını, ancak bu ilginin kendilerini rahatsız edici boyutta olmadığını söyledi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 05:08

İLGİLİ HABERLER