Spor
  • 30.4.2010 00:13

ANKARAGÜCÜ : F.BAHÇE BİZE TEZGAH KURARSA NERON GİBİ YAKARIM

Ankaragücü Asbaşkanı Ayhan Atalay, sert açıklamalarına bir yenisini ekledi.
Radyospor'da Özgür Sancar'la Haber Özel Programı'na katılan Atalay, "Fenerbahçe maçında bize karşı yapmayı planladıkları oyunu düzenlediğim basın toplantısıyla bozdum. Eğer bozulmamışsa Ankaragücü bunları unutmaz, yutmaz. Neron gibi bunları benzin döker yakarım" dedi.

NERON GİBİ ÜZERLERİNE BENZİN DÖKER YAKARIM
Atalay, Anadolu Kulüpler Birliği'nin geldiğini hatırlatarak, hakemlere de seslendi; "Oğuz Sarvan, bir televizyon programında bizi yapılan oyunu kendi ağzıyla itiraf etti. Benim yaptığım açıklama Fenerbahçe maçında bize yapılması düşünülen oyunu bozacak. Eğer bozmazsa Ankaragücü bunları unutmaz ve yutmaz. Ankaragücü bunların üzerine çökecek. Neron gibi bunları benzin döker yakarım. Her şey açık ve seçik ortada. Hakemler akıllarını başlarına alsınlar. Anadolu Kulüpler Birliği geliyor. 250 oy potansiyeliyle geliyor. Hiç kimse istikbal peşinde koşmasın." dedi.

YILDIRIM DEMİRÖREN BİZE DESTEKLEYECEK
Anadolu Kulüpler Birliği'ne Beşiktaş'ı da davet edeceğini söyleyen Atalay, sözlerini şöyle sürdürdü; " 20 spor kulübüyle görüştük. Ben Beşiktaş'ı Anadolu kulübü olmamasına karşın bu oluşumun içerisine almayı düşünüyorum. Yıldırım Demirören'le en kısa sürede bu konuyu görüşeceğim. Damdan düşene hekim çağıralım mı demişler hayır bana damdan düşen birini çağırın demişler. Nilifer'in bir şarkısı var bana derdimi sorma çekenden sor, o bilir derdi daha iyi diye. Yorum götürmez bir gerçek Yıldırım Demirören de bu oluşuma sıcak bakacaktır."

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 08:15

İLGİLİ HABERLER