Spor
  • 29.10.2008 20:24

ANKARAGÜCÜ-FENERBAHÇE MAÇINDAN NOTLAR

ANKARA - Fortis Türkiye Kupası (D) Grubu'nda yapılan Ankaragücü-Fenerbahçe maçında, tribünlerin çok büyük bölümü boş kaldı.
Ankaragücü taraftarlarının yönetimi protesto etmek için stada girmemesi, İstanbul'dan gelmesi beklenen Fenerbahçe taraftarlarının da Ankaragüçlü taraftarlarla anlaşarak başkent deplasmanında bulunmamaları nedeniyle, karşılaşma çok az sayıda taraftar önünde oynandı.
Her maçta 19 Mayıs Stadı tribünlerini doldurarak takımlarına destek veren sarı-lacivertli taraftarlar stada girmezken, stat çevresinde gruplar halinde dolaşarak yönetimi istifaya davet eden tezahüratta bulundular. 19 Mayıs Stadı'nda ''gecekondu'' diye adlandırılan tribünde yerini alan az sayıda Ankaragüçlü taraftar da takımlarını desteklemekten daha çok yönetim aleyhine slogan attılar.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, Ankaragücü maçının 18 kişilik maç kadrosuna almadığı Lugano, Alex, Güiza, Selçuk, Uğur ve Gökhan, Ankara'ya getirilmedi.
İspanyol teknik adam, ayrıca Fenerbahçe'nin son lig maçı olan Bursaspor karşılaşmasında 18 kişilik kadroda yer almayan Can, Deniz, Burak, İlhan ve Gürhan'ı da Ankaragücü maçının 18 kişilik kadrosuna aldı.
Bu arada sakatlığı geçen Tümer Metin, uzun bir aradan sonra ilk 11'de forma şansı bulurken, Ankaragücü maçında Fenerbahçe'nin kalesini Volkan Babacan korudu.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 04:52

İLGİLİ HABERLER