Spor
  • 30.9.2011 11:35

ANKARAGÜCÜ, GALATASARAY'A BİLENİYOR

SİNAN USLU
Saray Spor Tesisleri'nde Galatasaray maçı çalışmalarına günde çift antrenmanla devam eden MKE Ankaragücü, Galatasaray maçını kazanarak Spor Toto Süper Lig'deki ilk galibiyetini almak istiyor.
MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Ziya Doğan akşam antrenmanı sonrasında yaptığı değerlendirmede lige olumsuz şartlarda başladıklarını belirterek, "Fiziksel değerlerini bulmamış oyuncular bir anda 4 tane maç üst üste oynadılar. O bizi biraz olumsuz etkiledi. Tam manasıyla çalışmak mümkün değil. Çarşamba onadık, Pazar oynadık. Aradan iki gün de dinlemelerle, yenileme idmanıyla veya maça hazırlıkta çok iyi çalışamadık" dedi.
Galatasaray maçı öncesi iyi çalıştıklarını dile getiren Doğan şunları kaydetti:
"Tabi çok kısa süre içerisinde bu açıklar kapanmaz. Galatasaray'la önemli bir maç oynayacağız. Galatasaray takımı yeni bir teknik direktöre sahip ama Galatasaray'a yabancı olmayan Türk futbolunun önemli bir teknik direktörü Fatih Terim her geçen gün takımını belirli bir seviyeye getiriyor. Son oynadıkları maçta da galibiyetle ayrıldılar. Bu da iyi bir moral. Moralli geliyorlar açıkçası buraya. Ancak biz de içerden seyircimizin büyük bir desteğiyle bu maçta puan veya puanlar almak istiyoruz. Bazı sakat oyuncularım var. İşte gördüğünüz gibi idman eksiği olanları idmandan sonra ekstra çalıştırıyoruz.
Herkesi hazır duruma getirmek istiyoruz. Buradan alacağımız 3 puan bize inanılmaz bir moral getirir. Ve önümüzdeki Milli Takım arasında da tam manasıyla açıkları kapatırız diye düşünüyoruz. Ama bir morale ihtiyacımız var, bir galibiyete ihtiyacımız var. Bütün hazırlıklarımız o yönde. Fakat skoru önceden bilmek mümkün değil yoksa futbol oynanmaz. Ben de açıkçası merak ediyorum. Benim takımım her geçen gün basamakları tek tek çıkıyor, ilerisi için ümit veriyor.
Ankaragücü taraftarına seslenen Doğan, Ankaragücü takımının zor günler geçirdiğini belirterek, "Şu anda Ankaragücü formasını giyinen oyuncular bu formayı gururla ve onurla taşıyorlar. Müthiş bir mücadele örneği gösteriyorlar. Her geçen gün daha da fazlasıyla bu bilinçle hareket edeceklerine inanıyorum. Onları yalnız bırakmasınlar. Bizlerin taraftara her zamankinden, Ankaragücü'nün taraftarı yıllardır büyük bir güç ama bu ara onlara çok daha fazla ihtiyacımız var. Onun için takımını sonuna kadar desteklesinler. İnşallah onlara 3 puanı hediye edeceğiz" şeklinde konuştu.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 13:37

İLGİLİ HABERLER