Spor
  • 6.9.2013 11:52

Ankaragücü'nden transfer şov!..

Spor Toto 2. Lig mücadele eden Ankara ekibi, transfer yasağının ertelenmesinin ardından her gün yeni bir isim kadroya katılıyor.


Başkent temsilcisi, eski kaptanı Aydın Tosçalı ile Selim Teber’den sonra Mehmet Çakır, İbrahim Şahin ve Serhat Gülpınar’ı da transfer etti.

Beştepe Tesisleri’nde Mehmet Çakır’ın imza töreninde konuşan kulüp başkanı Mehmet Yiğiner, “Takımı genç ve tecrübeli oyuncularla harmanlayacağız” dedi.

Mehmet Çakır’ın takıma büyük katkı sağlayacağına inandığını kaydeden Yiğiner, “Yolumuza genç futbolcularla devam ederken transfer yasağının kalkmasıyla takıma ağabeylik yapabilecek ve Süper Lig tecrübesi olan önemli bir ismi daha takıma kazandırdık. İbrahim Şahin ve Serhat Gülpınar da takımımıza büyük katkı sağlayacak” diye konuştu.

Tecrübeli futbolcu Mehmet Çakır ise şunları söyledi:

“Ankaragücü’nün içinde bulunduğu bu zorlu süreçte benim de görev almam ve böyle bir oluşumun içinde olmam çok önemli. Zoru başaracak ekibin içerisinde yer alarak, başarıya ortak olabilmek benim için gurur verici. Bu noktada takım olarak Ankaragücü’nü hak ettiği yere, Süper Lig’e çıkaracağız.” (AMK)
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:14

İLGİLİ HABERLER