Spor
  • 9.10.2008 11:12

ANKARAGÜCÜ'NÜN ERTUĞRUL SAĞLAM'A TEKLİF GÖTÜRDÜĞÜ ORTAYA ÇIKTI

ENGİN KOCABIYIK
ANKARA - İHA muhabirinin aldığı bilgiye göre Ankaragücü yönetimi Beşiktaş'ın Ukrayna temsilcisi Metalist Kharkiv'e elenmesinin ardından Ertuğrul Sağlam'a teklif götürdü. Ertuğrul Sağlam'ın bu teklife teşekkür ederek, yurt dışından da 2 kulüpten teklif aldığını ancak devre sonuna kadar hiçbir takımı çalıştırmayı düşünmediğini söylediği ifade edildi. Ertuğrul Sağlam'ın yapılan teklife, "Eğer Türkiye'den bir takım çalıştırmaya karar verirsem bu kesinlikle Ankaragücü olur. Yurt dışından iki takımdan teklif aldım. Son
olaylar beni yıprattı. Ankaragücü camiasının büyüklüğünü biliyorum. 4 büyüklerin dışında en büyük taraftara sahip kulüp. Yıllardır başarıya aç bir camia. Gelecek sene 100. yılını kutlayacak. Tüm bu nedenler benim Ankaragücü'nde görev yapmam için yeterli. Teklifinize teşekkür ediyorum. Şu anda biraz dinlenmek istiyorum" şeklinde cevap verdiği öğrenildi.
Öte yandan Gençlerbirliği mağlubiyeti sonrasında istifa kararı alan, ancak daha sonra Ankaragücü Kulübü Başkanı Cemal Aydın ile görüştükten sonra görevine devam etme kararı alan Hakan Kutlu'nun, Ertuğrul Sağlam'a yapılan teklifi öğrendiği için istifa kararı aldığı iddia edildi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:35

İLGİLİ HABERLER